torstaina, elokuuta 23, 2007

Koulun penkillekö?

Eipä ole töitä löytynyt, ei. Joka puolelta vaan kiitellään mielenkiinnosta (jos edes sitä). Pitäisiköhän sitä vielä laajentaa osaamistaan ja suorittaa jotain avoimen yliopiston kursseja? Katselin tässä juuri tarjontaa, ja löysin muutaman vaihtoehdon:
  • Tietotekniikka (sis. mm. ohjelmoinnin opettelua - jos olisin ollut fiksu ja vähemmän idealistinen, olisin heti lähtenyt tälle alalle.)
  • Tietojärjestelmätiede (voisi kenties tukea yritysviestintäopintojani)
  • Kulttuurihallinto (Alkaa kohta kyllä koko kulttuuripuoli ärsyttää...)
  • Informationsförvaltning, mitä lie onkaan suomeksi - mutta kuitenkin kirjastoalalle tähtääviä juttuja. Suoritin pari vuotta sitten peruskurssin, ja pitäisi selvittää voiko sitä vielä hyödyntää - jos ei, niin ei hirveästi innosta lukea uudestaan.

Ihan kun minua muutenkaan innostaisi enää lukea ja tenttiä tippaakaan. Mutta ei hirveästi myöskään innosta joutua mihinkään työkkärin pakkokurssille, jollaisista olen kuullut kauhutarinoita. Opintoviikkoja ei myöskään saisi suorittaa kovinkaan montaa, jottei sitä katsottaisi päätoimiseksi opiskeluksi - mikä tarkottanee sitä, että perusopintojen suorittaminenkin saattaisi kestää vaikka kuinka kauan, kun täytyy säännöstellä...

Ainiin, olisikohan työväenopistolla mitään kivoja kursseja tänä syksynä? Jos sittenkin satsaisi vain omaan nautintoonsa ja menisi esim. jollekin taide- tai keramiikkakurssille rentoutumaan... sellaiset ovat olleet mielessäni jo kauan, mutta en ole koskaan töiden jälkeen oikein jaksanut lähteä enää harrastamaan.

1 kommentti:

K. kirjoitti...

Kannattaa miettiä tuo tietsikkapuoli hyvin tarkkaan. Joku erikoiskurssi, joka tukee opintoja on varmasti ihan jees. Mutta muuten atk-ihmisistä on pahasti ylitarjontaa työmarkkinoilla.

Minä kans haluaisin jollekin luoville kursseille, mutta joo. Onhan niitä toisaalta jotain viikonloppukurssejakin?

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails