torstaina, elokuuta 02, 2007

Kunniaplakaatti

Iines myönsi minulle seuraavanlaisen tunnustuksen:Anne on imarreltu ja kumartaa syvästi. Tarkoituksena on antaa hyvän kiertää, ja myöntää palkinto jollekin suosikkibloggaajalleen. Pistän tämän eteenpäin kolmeen osoitteeseen:

Ensinnäkin Viiville, jonka kulttuuripainotteisia juttuja sisälläni asuva museologi mielellään lukee. Toinen plakaatti menee lahden toiselle puolelle Haydeelle - tukholmalaistuneelle suomalaiselle, joka kirjoittaa mielenkiintoisia juttuja mm. kielestä ja monikulttuurisuudesta. Haydee bloggaa pääasiassa ruotsiksi, mutta toisinaan myös suomeksi. Kolmas nimityksen saaja on hyvä ystäväni K., jonka näppiksestä lähtee napakkaa tekstiä asiasta sun toisesta. Odotan innolla gradukiireittesi poistumista, että ehtisit useammin kirjoittamaan pohdinnoistasi.

4 kommenttia:

Haydee kirjoitti...

Kiitän kunniasta ja niiaan nätisti. :)

viivi kirjoitti...

Ooh, isot kiitokset! :D

K. kirjoitti...

Waaah! Kiitos! :) Joo, nyt ei kauhiasti ole ehtinyt ajatella muuta kuin yhtä asiaa. En ole edes blogiasi ehtinyt tällä viikolla lukea! Saakeli, kun olen niin kädetön, etten varmasti osaa liittää tätä tunnustusta sivujani koristamaan...

-Anne- kirjoitti...

You are welcome.

K.: Annen blogger-apu on aina käytettävissä jos tulee ongelmia =)

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails