maanantaina, elokuuta 20, 2007

Olipas tylsää

Lähdettiin lauantaina kaverin kanssa baariin. Oli muuten tylsin baarireissu aikoihin.

Apteekissa oli tyhjää, ja kaikki tuntuivat vanhoilta ja väsyneiltä. Edisonissa oli sentään väkeä, muttei mitään kivaa. Näin kundin, joka nostatti roikkuvien housujen trendin ihan uusiin ulottuvuuksiin - heebolla housujen vyötärö roikkui kannikoiden alapuolella, paljastaen koko punaisten kalsareiden verhoaman perseen. Voi hyi ja kyöks! Baarikierros päättyi Pankkiin, joka oli miltei tyhjä, lukuun ottamatta venäläisiä ilolintuja jotka hieroivat vessassa puhelimitse tulevia kauppoja.

Enpä tiedä minne baariin sitä ensi kerralla yrittäisi mennä, ei tunnu oikein mikään innostavan. Minä haluaisin kapakin, missä olisi ikäraja vähintään 25 ja kajareista soisi jotain synth-ebm-industrial-darkwave-linjan musiikkia. Tosin tämän kokoisessa pikkukylässä sinne tuskin riittäisi kiinnostuneita asiakkaita muita kuin minä.

(Nyt tuli sellainen deja vú-tunne, että olen varmaan tainut tuollaista baaria haikailla jossain aiemmassakin postauksessani... No, kertaus on opintojen äiti.)

6 kommenttia:

K. kirjoitti...

Ja mää!! :)
Tiäks, uskomatonta kyllä, mutta ikään kuin olisi ollut eilen pientä kutkaa tanssijalassa?

Marikki kirjoitti...

Mä voisin kyllä lähtee sun kanssa sinne, jos tommonen baari täällä olisi.

Haydee kirjoitti...

Me puhuttiin just kaverin kanssa lauantaina yhdestä tukholmalaisesta synth-paikasta, jossa tämä kaveri on käynyt entisen avopuolisonsa kanssa. Oli puhetta sinne menosta tässä joskus. Lähetkö mukaan? :)

-Anne- kirjoitti...

K.: Asoo - no sitten kun valmistumiset on valmistuneet, niin voinemme mennä pistämään lapikasta lattiaan? (Mutta minne?)Kutka helpottuu.

Marikki: Sitten meitä olisi siellä ainakin kolme... Kun vaan joku perustaisi sen baarin.

Haydee: Ai hemmetti! Nyt olen kade. Pääsisipä sinne Tukholmaan jotenkin nopeammin... esim. yksityishelikopterilla ;-)Tulisin viivana!

Iines J kirjoitti...

Mäkin voisin tulla joskus bilettämään aikuisten diskoon... Eikö Turkuun joskus taannoin perustettu joku aikuisten paikka, joka ei ole ns. tanssiravintola? Annoit kattavan listan paikoista, joissa joskus tuli käytyä, vaan enpä käy enää. Lähipubi on ainoa paikka puoleen vuoteen, missä olen piipahtanut ja sekin on kauhea räkälä (joskus niissä on kyllä posketon meininki ja ihan hauskaakin).

-Anne- kirjoitti...

Iines: Juu, onhan se Vegas. Mutta en tiedä ovatko pitäneet sen korkeamman ikärajan - täytyykin katsoa. Pääsyliput maksoivat kyllä törkeän paljon, mutta soittivat ihan kivaa ja monipuolista musiikkia.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails