torstaina, elokuuta 30, 2007

Täällä ei sitten puhuta sonnasta

Marikilta nappasin tämän plakaatin:Tässä blogissa ei siis tästä lähtien tulla puhumaan tuosta täysin turhasta luokattoman huonosta ohjelmasta. Sen verran aion nyt asiaa puida ennen säppien sulkemista, että kerron kurkanneeni eilen toisella silmällä ensimmäistä jaksoa, koska Pulla-Armas halusi nähdä mitä möhlöjä sinne taloon suljetaan. Hohhoijaa - joukko äärimmäisen ärsyttäviä minäminä-tyyppejähän sinne marssi. Alkuhaastatteluissa ilmiselvästi tuottajat ovat kehottaneet puhumaan mahdollisimman paljon seksistä ja siitä, kuinka on olemassa mahdollisuus että he pettävät siippojaan talossa ollessaan. Haukoitus.

Armaan kanssa mietittiin, mitä tapahtuisi jos joukkoon pistettäisiin oikeasti älykäs ihminen - laskisiko tämän älykkyysosamäärä seuran vaikutuksesta? Entä mitä jos joukkoon pääsisikin livahtamaan joku anti-BBterroristi, joka rupeaisi taloon päästyään parjaamaan koko ohjelmaa, haukkumaan osallistujat ja tuottajat idiooteiksi ym. Potkaistaisiinko tämä sankari heti pellolle?

Ikävä kyllä taitaa olla ihan mahdotonta ignoroida tuota ohjelmaa kokonaan, sillä sontaa tulee joka tuutista: iltapäivälehden kirjoittavat osallistujien toilailuista, tv:n mainoskatkot suoltavat koko ajan lokaa silmille, ja eiköhän Ärrällä käydessäkin joudu kohta taas katselemaan jotain BB-karkkeja. Mutta minä ainakin yritän tästä lähtien vaieta koko ilmiön olemattomiin. Se on loppu ny.

p.s. Onko oikeasti olemassa ihmisiä jotka tilaavat sen BB 24/7-kanavan? Se on pelottavaa.

4 kommenttia:

viivi kirjoitti...

Uskaltaako tunnustaakaan.. ;)

Olin toissasyksynä aivan koukussa Suomen BB:iin ja sitä ennen katsoin silmä kovana myös Englannin BB:it. Tykkäsin kovasti, joskin huomasin pitäväni eniten niistä henkilöistä (meinasin kirjoittaa hahmoista!) joita "suuri yleisö" vihasi ja kammoksuvani eniten suosituimpia... Oli erittäin mielenkiintoista seurata netin keskustelupalstoilla sarjan aiheuttamaa "massahysteriaa". Oikeasti: BB voi olla (ja tuskin edes on) mielenkiintoinen psykologinen koe, mutta sitäkin mielenkiintoisempaa on tarkkailla mitä tunteita se aiheuttaa katsojissa (vihaa, rakkautta, halveksuntaa jne).

Viime syksynä YRITIN koukuttua aivan tarkoituksella, mutta porukka oli valittu taloon mitä ilmeisimminkin eri kriteereillä kuin edellisvuonna. Pissis-meininki, "liian hyvännäköiset" itsetietoiset ihmiset, tolkuton kännääminen ym. ottivat päähän ja lisäksi myötähäpeää oli vaikea kestää.

Niinpä perustin blogin ja totesin, että on parempiakin asioita, mihin voi koukuttaa itsensä.

Tänä vuonna en vaivaudu avaamaan telkkaria BB:n takia.

Marikki kirjoitti...

On.

Mun äiti tilaa.

Ja tämä on ihan totta.

Marikki kirjoitti...

Mun blogissa on toinen versio tosta napista, jos haluat vaihtaa.

-Anne- kirjoitti...

Viivi: Totta, blogikoukuttuminen lienee parempi vaihtoehto =). Kyseistä ohjelmaformaattia ei (ainakaan enää) voi pitää edes kokeena, että mitä tapahtuu kun joukko ihmisiä pistetään suljettuun tilaan, koska se on ilmiselvästi tosi vahvasti etukäteen skriptattu ja tuottajien ohjaama. Katsojat näkevät vain sen, mitä tuottajat haluavat, ja taatusti tuotantotiimi yllyttää osallistujia tietynlaiseen käytökseen.

Mutta hui, nyt meinasin jo alkaa paasaamaan, pois se minusta. Minunhan piti vaieta.

Marikki: Oho. No, huvinsa kullakin.
Nappasin sen uuden napin, kiitos.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails