torstaina, elokuuta 30, 2007

Sesonkituotteet ovat saatanasta

Kyllä taas jurppii. Muutama kuukausi sitten mainitsin, että sain työkavereilta läksiäislahjaksi oliivinvihreät Iittalan Hot-cool -lasit. No, tässä eräänä päivänä vihdoin menin ja rikoin toisen niistä, hemmetti soikoon. Osasyyllisenä oli kyllä Pulla-Armas, joka oli laittanut lasin liian lähelle pöydän reunaa...

Tänään kävin Iittalan tehtaanmyymälässä kysymässä josko noihin olisi saatavilla varalaseja. Mutta ei - lasit pitää ostaa kahden pakkauksissa, renkaineen päivineen. Ja mitä pahinta: oliivinvihreitä renkaita ei enää valmisteta! Nyt tarjolla olevat värit ovat musta ja beige. Voisin tietysti ostaa esim. mustan pakkauksen ja vaihtaa toiseen lasiin oman vihreän renkaani, mutta sitten minulla olisi kaksi vihreää ja ihan orpo musta lasi. En minä halua kahta eri väriä, minä haluan VIHREÄÄ!!! Jos olisin tiennyt että kyseessä on sesonkituote, olisin jo keväällä mennyt ostamaan lisää laseja, nyt niitä on vain kaksi.

Nyt lähti muuten Iiittalalle palautetta - tuollaisen "kaksiosaisen" tuotteen ollessa kyseessä olisi ihan hyvä että lasiosaa voisi ostaa erikseen. Samaan tapaan kuin esim. Bodumin pressopannuihin voi ostaa uudet lasiosat.

Masennuin tuosta niin, että lohduttautuakseni ostin sammaleenvihreän Kivi-tuikun - kakkoslaatuna kuitenkin, joten tuli vähän halvemmaksi.

Täytyykin seuraavaksi mennä Huuto.net:iin katsomaan jos kukaan möisi pois oliivinvihreitä laseja.

Edit:
Ainiin, piti vielä rähjätä Teema-astiastosta. Haluaisin täydentää omaa vihreää ja keltaista kokoelmaani oliivinvihreillä lautasilla, mutta hemmetti soikoon, kun niitä ei olekaan saatavilla samankokoisina kuin vanhat lautaseni!! 26 cm ruokalautanen on aivan liian iso minun makuuni, vanhat ovat 24 cm.Mitä pelleilyä tämä tällainen on?

Ei kommentteja:

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails