perjantaina, lokakuuta 12, 2007

Kerään rohkeutta...

... lähteäkseni tuonne hyiseen viimaan ostaakseni kakunpäällystettä.

Aika dramaattinen lämpötilanmuutos tuli. Olen värjötellyt sisätiloissa lämmittäen mieltäni katsomalla boxille tallentamiani Mennyt maailma -jaksoja. Ilokseni Jeremy Irons on jo kahteen otteeseen esitellyt periään...



Sarjaa katsoessa on tullut mieleen, että pitäisiköhän kömpiä sängyn alle kaivamelemaan vanhoja videonauhoja (säilytyspaikkana sängynalusta). Minulla pitäisi vielä olla tallessa kaksi 80-luvun leffaa, joita tähdittää Menneessä maailmassa Sebastiania esittänyt Anthony Andrews: Ivanhoe ja Punainen neilikka - jos 80-luvulla olisi ollut käytössä sana ihku (vai onko se oikea muoto ihq?), olisin taatusti käyttänyt sitä noista leffoista. Ne tuli katsottua moneen otteeseen. Ivanhoe oli vielä sellainen leffa että se näytettiin Ruotsin televisiossa aina uudenvuodenpäivänä, ellen muista ihan väärin. Minua vaan ärsytti suuresti se, että Ivanhoe valitsi sen überhempeän blondin eikä Rebeccaa - jonka juutalaisjuurilla tietysti oli vaikutusta asiaan. Leffassa esiintyi myös Sam Neill, johon tuolloin tykästyin.

(Viereinen kuva lainattu täältä.)

Mutta ennen kuin vaivun lopullisesti 80-luvun fanitusmuisteloihin otan itseäni niskasta, pukeudun ulsteriin ja lähden kauppaan.

2 kommenttia:

annekk kirjoitti...

Jaahas, tänään taitaa olla se päivä, jolloin saa onnitella? Onnea kovasti synttärisankarille!

-Anne- kirjoitti...

Jesh, eilen se oli. Kiitoksia onnitteluista!

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails