perjantaina, marraskuuta 02, 2007

Käninää

Havahduin siihen, että huomenna on kaupat kiinni, ja kipitinkin pikaisesti Citymarketiin ennen ruuhkia. Mutta kyllä kanssa-asiakkaat taas rupesivat niin ärsyttämään... Hedelmäosastolla yksi setä selitti kovaan ääneen kuinka yksi omena maksaa yhtä paljon kuin koko kilo Kaarina-Centerissä. NO, SETÄ ON HYVÄ JA MENEE SINNE KAARINA-CENTERIIN OSTOKSILLE, MITÄ HITTOA TÄÄLLÄ PYÖRIT VALITTAMASSA!!!!

Edellisen sedän valituksesta innostuneena yksi mummo sitten kääntyi minun puoleeni ja rupesi voivottelemaan sitä, kuinka kalliita paprikatkin ovat. Minä livahdin kiireen vilkkaa pois, sillä hevi-osastolla oli ilmiselvästi marisijoiden kokoontumisajot, enkä jaksanut kuunnella yhtään enempää ruikutusta. Jos joku tuote on minun mielestäni liian kallis, ostan toisen - tai menen toiseen kauppaan missä tiedän sen olevan halvempi. Sillä sipuli.

Kotona taas ärsytti se, että taas kerran tipahti luukusta "kiitos mielenkiinnosta"-kirje. No, pääsinpä tällä kertaa ainakin haastatteluun saakka...

4 kommenttia:

Anne K-R kirjoitti...

Harmi, ettei tärpännyt sen hakemasi työn suhteen! Uutta matoa vaan koukkuuun.

-Anne- kirjoitti...

Juupa, viikonloppu kulunee hakemuksia kirjoitellessa...

Iines J kirjoitti...

Nykyajan vanhukset ovat kovia valittamaan. Muistelisivat vain nuoruuttaan, sitten olisi syytäkin valittaa. No, oikeasti pienet eläkkeet ja kalliit ruoan hinnat ovat kurja yhdistelmä.

Ikävää, että tuota ei-postia tulee sulle aina vaan. Mutta älä lannistu, kyllä se joskus tärppää!

-Anne- kirjoitti...

Iines: Ajattele, millainen valittava vanhus minusta tuleekaan, kun osaan nyt jo marista vakuuttavasti. Ja kun vielä ottaa huomioon että minunkaan eläkkeeni ei tule olemaan kummoinenkaan...

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails