keskiviikkona, lokakuuta 31, 2007

Hulluja nuo ruotsalaiset...?

Sveanmaalla Felix-Abban tehtailla on joku tuotekehittelijä napannut mitälie kolmiolääkkeitä ja saanut vuosisadan älynväläyksen: Kallen banaanimätitahna!!!!

Tämä ei ole vitsi, todiste löytyy täältä. Kyseessä on siis samantyyppinen raidallinen mätitahna mitä täältäkin löytyy, uuden tuotteen sulatejuustoraita on vain maustettu banaanisoseella.
Ensikuulemalta tuo vaikuttaa ihan älyttömältä yhdistelmältä, mutta silti minussa herää uteliaisuus - pakkohan sitä on ainakin maistaa. Jos uutuustuotetta ei heti saada tänne Suomeen, minun on muistettava ostaa sitä kun seuraavan kerran käyn Ruotsissa.

Ja kun kerran ruokateemassa ollaan, saanen kertoa että tein eilen Ruokamaailma-lehdestä löytynyttä ohra-tomaattisalaattia. Siis ohrasuurimoita, paprikaa, tomaattia, punasipulia, valkosipulia, persiljaa, siemensekoitusta (alkuperäisohjeessa oli pelkkiä pinjansiemeniä), öljyä, sitruunaa, suolaa ja pippuria. Suolaa siihen saa kyllä ajaa aika runsaasti. Pohdin, että suolakurkkukuutiot voisivat tehdä tuohon hyvän säväyksen, taidan lisätä niitä ensi kerralla.

3 kommenttia:

Anne K-R kirjoitti...

Iiks, tuo headerin kuva on ihan mieletön! Älä vaan vaihda sitä vielä lähiaikoina.

Iines J kirjoitti...

Ruotsalaisilla on hassuja ideoita, mutta mä pidän hassuista ideoista! Banaanimätitahnaa en silti söisi, olen allerginen sekä banaanille että kaloille/mädille. Herkullisen näköinen tuo tekemäsi salaatti!

-Anne- kirjoitti...

Kaima: Saa se olla tuossa vielä pari viikkoa... Se tuli tehtyä vähän vasemmalla kädellä, minkä huomaa hiukan keskinkertaisista häivytyksistä.

Iines: Moniallergisuus on ikävä asia. Olen sen suhteen onnekas ettei kohdalleni ole osunut yhtäkään ruoka-allergiaa.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails