tiistaina, joulukuuta 11, 2007

Huokaus

Tänään tipahti postiluukusta ilmoitus kirjatusta kirjeestä vuokravälitystoimistolta. Se tietää sitä, että postissa minua odottaa ilmoitus tulevasta vuokrankorotuksesta. Hemmetti. Jos en kohta löydä hyväpalkkaista työtä (se hyväpalkkaisuus lienee ainakin pelkkää unelmaa) tai saa lottovoittoa, eteen tulee kohta vielä asunnonvaihdos. Mikä tarkoittaa joko pienempää luukkua tai lähiökämppää. Pienempään en mahdu, enkä haluaisi kauemmas muuttaa, koska olen tottunut siihen että keskusta on kävelymatkan päässä - asuin kerran periferiassa, ja meinasin erakoitua kokonaan. Lisäksi se oli sellaista seutua että pimeällä ei uskaltanut yksin ulos mennä ja joskus jännitti että koska ne rähinöitsijät siirtyvät sieltä naapurin ovelta minun ovelleni.

Minulla on aiempien vuokrakämppieni suhteen ollut tosi hyvä tuuri - omistajat ovat ilmeisesti olleet sen verran rahoissaan etteivät moneen vuoteen nostanut vuokria. Vuokratoiminnalla voisikin muuten tienata ihan kivasti - ainakin tämän kämpän vuokran ja talonkirjanotteesta ilmi käyvän vastikkeen ero on niin suuri, että uskoisi vuokranantajan elävän herroiksi.

3 kommenttia:

Marikki kirjoitti...

Sitä on liikkeellä, vuokrankorotusta siis. Ja VVO:n vuokrien pitäisi olla kohtuuhintaisia kun vertaa yksityiseen... Kipeäksi tässä saa itsensä kuitenkin maksaa.

Iines J kirjoitti...

Toivotaan, ettei nouse kuin vähäsen! Ymmärrän hyvin, ettet halua kauas keskustasta, kun olet tottunut siellä asumaan.

-Anne- kirjoitti...

En ole vielä käynyt hakemassa sitä kirjettä, joten en tiedä paljonko pussi kevenee. Musta on törkeetä lähettää tollasta postia ennen joulua - kiva joululahja tosiaan.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails