sunnuntaina, tammikuuta 06, 2008

Sukkaa ja tähteä

Tuli tuossa joulun alla neulottua ja virkattua ihan olan takaa, joten ajattelin näyttää parit aikaansaannokset.

Tein joululahjoiksi parit pörrösukat, joiden ohjeen löysin Novitan Talvi 2007 -lehdestä. Lankoina on Novita Wool ja ihanan pörröinen Tango Fani. Täytyy kyllä neuloa tuollaiset itsellekin, sillä sukista tuli ihanan pehmeät ja lämpimät.


Sitten virkkasin joulukuuseemme lumihiutaleita, joihin sain inspiraation viime vuonna Anne K-R:ltä, joka oli tehnyt lumihiutalehimmelin. Kiitos vaan kaaviosta, kaima, pienensin hiutaleita pikkuisen jotta ne sopisivat paremmin kuuseen. Näistä kuvista sitä ei näe, mutta käytin valkoisen virkkauslangan ohella hopeista tehostelankaa, ja se näyttää livenä ihan kivalta. Tärkkäsin tähdet kevyesti että ne pysyisivät ryhdikäinä. Kuusessamme ei tänä vuonna ollutkaan muuta kuin punaisia ja hopeisia palloja sekä valkoisia hiutaleita, se oli sekä minun että äidin mielestä hillityn tyylikästä.

Näiden lisäksi tuli tehtyä vielä niitä pääkallotumppuja, joista olen kirjoittanut ennenkin. Nyt täytyisi tosiaankin tehdä itselleen pörrösukat, ja yksi ystäväni on toivonut säärystimiä. Lisäksi pitäisi kaivaa ompelukone esiin ja ommella käänteet uusiin verhoihin - se on kyllä aina yhtä tylsää. Löysin Anttilan alennusmyynnistä itselleni älyttömän halvalla uudet verhot kevääksi. Ovat vain sellaista materiaalia että niitä ommellessa voi päästä monta ärräpäätä.

Ja hei - tänään Jack Bauer palaa rutuun! Arvatkaa kuka istuu töllön edessä tapittamassa?

4 kommenttia:

Anne K-R kirjoitti...

Hei, näyttääpä tutulta! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Mun äitini on tehtaillut useita kaulaliinoja tuollaisesta pörrölangasta - mulla on kaksi eriväristä.

Peukut on pystyssä työpaikan puolesta!!

Olli kirjoitti...

Ei nyt liity mitenkään mihinkään, mutta tuosta sukasta (joka sinänsä näyttää houkuttelevan lämpimältä) mulle tuli mielleyhtymä Aarne Tenkaseen ja kappaleeseensa "hemaisen seksikäs pörröpää, sun pörröäsi tahtoisin pörröttää.."

Silläkin saattaa asian kanssa olla jotain tekemistä, että kävin aiemmin tänä aamuna lukemassa Susupetalia..

-Anne- kirjoitti...

Iines: Huivin voisin minäkin ehkä tehdä, olisi varmaan lämmin.
Kiitos peukuista.

Olli: Repesin. =D Jos kyseessä olisi ollut pipo, mielleyhtymä olisi kai ollut vielä vahvempi...?

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails