Eilen jouduin varsinaisen dilemman eteen, kun Runeberginpäivä ja laskiaistiistai osui samalle päivälle - syödäkö Ruuneperintorttu vaiko laskiaispulla? Molempiahan ei nyt sentään kehdannut ahmia.
Koska olen tänä vuonna jo syönyt pari laskiaispullaa, eilen voitti Ruuneperi. Ja hyvä torttu olikin, juuri sopivasti kostutettu. Valmistajaa en kyllä enää muista.
Mutta kyllä minun on vielä yksi laskiaispulla saatava. Minähän olen sitä mieltä että laskiaispulla on syötävä lämpimässä maidossa lilluen (siis pulla lilluu, ei syöjä). Hannele tuolla Ruotsinmaalla kertoi blogissaan maustavansa maidon fariinisokerilla ja kardemummalla - se kuullosti niin houkuttelevalta että minun on pikemmiten testattava.
Kai niitä laskiaispullia vielä saa, vaikka tiistai menikin? Alettiinhan niitä myymäänkin jo heti joulun jälkeen...
3 kommenttia:
Eikö käynytkin hassusti, Runeberginpäivä samaan aikaan...
Lilluuko siinä maidossa ihan standardi laskiaispulla hilloineen ja kermoineen? Testausmielessä kyselen...
Hannele: Juu, en muista koska aiemmin näin olisi käynyt.
K: Jep, ihan standardipulla on kyseessä. Sitä pehmennyttä pullamassaa on kiva lusikoida.
Lähetä kommentti