lauantaina, helmikuuta 16, 2008

Pari sanaa Euroviisukarsinnoista

Toki olen katsellut Suomen Euroviisukarsintoja, ja pakkohan niitä on lyhyesti kommentoida.

Ensimmäisestä karsinnasta en enää muista muuta kuin että tykkäsin Crumblandin solistin äänestä. Kari Tapio ja naftaliinista kaivettu Movetron pääsivät siis finaaliin. Kumpikaan ei saanut allekirjoittaneessa aikaan muuta kuin haukotuksia.

Ei eilisessäkään karsinnassa ollut hurraamista. Joko minulla (ja myös Pulla-Armaksella) on vikaa korvissa, tai usealla esiintyjällä oli vaikeuksia pysyä nuotissa. Ja onko sillä Jipulla ässävika vai oliko se shöshötys jokin taiteellinen kikka? Jatkoon päässyt Mikael Konttinen oli kyllä tästä seurueesta paras, vaikka ei sekään kappale minuun oikein iskenyt.

Jos biisien laatu ei viimeisessä karsinnassa parane huomattavasti, Suomella ei ole mitään saumaa tämän vuoden viisuissa.

Ruotsinkin karsinnat alkoivat viime viikolla. Koska minulla ei ole vielä ollut varaa ostaa Svea-kanavapakettia, en tänä vuonna voi niitä katsella - ja sekös kismittää. Mutta onneksi on YouTube, ja voin katsella ehdokkaiden esitykset edes jälkikäteen. Mielelläni katsoisin kyllä koko ohjelmat, sillä ne ovat yleensä olleet erittäin viihdyttäviä kokonaisuuksia. Täytyykin nyt heti käydä kurkkaamassa illan tulokset...

1 kommentti:

Haydee kirjoitti...

Jos olen ymmärtänyt oikein niin Ruotsin lähetyksen näkee suorana svt:n kotisivuilla. Testaapa josko onnistuis!

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails