perjantaina, helmikuuta 15, 2008

Porvari tuli kaapista

Kansanedustaja Merikukka Forsius loikkaa siis Vihreistä Kokoomuksen leiriin.

Minun kallooni ei vain mahdu, että miten se voi olla sallittua? Mielestäni se on äänestäjien luottamuksen pettämistä. Minä ainakin raivostuisin tulisesti jos olisin äänestänyt Forsiusta nimenomaan sen takia että hän edustaa vihreän puolueen ajatusmaailmaa, ja tämä sitten yhtäkkiä eduskuntaan päästyään kääntä takkia. Ja lähtee vielä siihen puolueeseen, joka on kaikista kauimpana omasta poliittisesta vakaumuksestani (jos sitä nyt vakaumukseksi voi kutsua). Suorastaan törkeää, ja moraalisesti erittäin arvelluttavaa.

Jos oma puolue ei miellytä, sitten pitäisi vaan poistua takavasemmalle eduskunnasta ja antaa tilaa jollekulle toiselle. Katsotaan millainen tulevaisuus politiikassa tulee olemaan ihmisellä, joka on näin selkeästi osoittanut epäluotettavuutensa.

3 kommenttia:

Kutuharju kirjoitti...

Olen iloinen että Forsius ymmärsi lähteä likaamasta vihreiden väriä ;) Olen vähän vierastanutkin vihreitä juuri tällaisten juppityyppien takia - mitä muuta Merikukka on tähänkään asti ollut kuin porvari, miten vihreys on ilmeynnyt? Tervemenoa!

-Anne- kirjoitti...

En ole itse niin politiikasta selvillä, mutta nyt nettikeskusteluja luettuani olen käsittänyt, että asia on monen mielestä juuri niin kuin sinäkin sanot - että Forsius on aina ollut enemmän porvari ja että tämä ei ollut mikään menetys vihreille.

Anonyymi kirjoitti...

Merikukan toilailut jatkuvat... Mutta sä voit nyt käyttää energiasi keksimällä hyviä ja hauskoja kursseja itsellesi ja kanssaihmisillesi. Hae haaste blogistani!

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails