perjantaina, helmikuuta 15, 2008

Vielä siitä ystävänpäivästä...

Niin, oikeastihan se "juhlapäivä" on siis mielestäni melko ärsyttävä. Olenkin monesti ajatellut boikotoida sitä vouhotusta, mutta olen aina kuitenkin sortunut erinäisten viestien lähettelyyn, jotten loukkaisi ketään, joka on minua viestillä muistanut. Lahjoja en kaipaisi lainkaan, mutta niitäkin joku ystäväni on jossain vaiheessa alkanut ostamaan, joten en minäkään sitten kehtaa olla mitään antamatta. Mieluummin lähettelisin viestejä ja antaisin pikku lahjoja ihan spontaanisti koska vain, ilman ympäristön painostusta. Ystävyys on ihana asia, jota täytyy vaalia ympäri vuoden, ei vain silloin kun kaupat ovat pullollaan pinkkiä, sydämen muotoista krääsää...

Ensi vuodeksi aion kartoittaa, kuka ystävistäni oikeasti kannattaa ystävänpäivää, ja ketkä voivat laillani elää ilman sitä. En tahtoisi turhaan ylläpitää teennäistä traditiota, joka on kummankin osapuolen mielestä yhdentekevä.

Pulla-Armaskin muisti minua ystävänpäivälahjalla - sotapelillä ja kauhupelillä Xboxille, romanttista, eikö vain?... =) Tosin taustalla oli ystävänpäivää enemmän ystäväiseni huoli siitä, että minulla ei tällä hetkellä ole mitään kunnollista peliä mitä voisimme yhdessä pelata - oma lehmä siis oli syvässä ojassa, ja olisin saanut ne ilman ystävänpäivääkin. =)

Edit: Kun olen asiaa oikein ajatellut, rupesi ihan ärsyttämään se, että olen mennyt massan mukana ja lähetellyt niitä toivotuksia, vaikken oikeastaan tahtoisi. Miksi minun pitäisi tuntea huonoa omaatuntoa jos en niin tee? Kai ihmiset nyt tajuavat, että arvostan ystävyyttä muutenkin? Olen joskus heikko mieleltäni, vaikka mieluummin tahtoisin olla omien polkujeni kulkija.

1 kommentti:

Anne K-R kirjoitti...

Olen ihan samaa mieltä siitä, että ystävänpäivä on joka päivä. Itse joskus maalasin innokkaasti työkavereille ja muillekin kavereille ystävänpäiväkortteja, mutta tänä vuonna en tehnyt kuin yhden kortin, joka sekin meni kummitytölle. Kyllähän kaikki ystäväni sen tietävät, että he ovat minulle tärkeitä, vaikken lähettäisikään just ystävänpäivänä korttia, viestiä tai kirjettä. Jos eivät, niin sepä onkin sitten tosi kumma juttu.

Jaaha. Meni paasaukseksi...

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails