maanantaina, maaliskuuta 31, 2008

Saaristoristeilyllä

Lauantaina tuli oltua lähes koko päivä tien päällä. Aamutuimaan lähdimme M:n kanssa riehumaan IKEAan. Ylpeänä voin sanoa, etten ostanut mitään turhaa, pelkästään tarpeellista tavaraa, enkä sitäkään paljon. Parit energiansäästölamput, henkareita ja peltipurkkisetin, joka IKEA:n tyyliin ei ollut hinnalla pilattu.

Iltapäivällä tuli lähtö merelle. Kaverit etsivät saaristomökkitonttia, ja saivat sovittua lauantaille esittelyn. Huristelimme siis autolla Kasnäsiin, mistä pääsimme mukavasti välittäjän paatilla keväiselle meriajelulle. Oli se hienoa - aurinko paistoi, maisemat oli komeat ja haahkat, joutsenet sekä merimetsot lentelivät vetten päällä. Liikuntaakin tuli saatua ihan mukavasti, koska kohdesaarella oli reippaankokoinen kallio, jonka laelle kiipeäminen vaati aikamoiset ponnistelut. Tai no, helpompi oli kyllä päästä ylös kuin tulla turvallisesti alas... ja kuten äitinikin on joskus todennut, niin olen lapsesta saakka ollut kömpelö...

Parit kuvat reissusta:
Kuten alimmasta kuvasta näkyy, meillä oli mukanamme myös lainakoira, joka sekin nautti luonnossa liikkumisesta. Pico tosin ei yhtään nauttinut siitä, kun myöhemmin illalla päästin kyseisen karvakuonon hänen reviirillensä, eli asuntoomme. Pico kun ei ole koskaan ymmärtänyt koirien outoja viestintätapoja. Kyllä se vanhakin kissa vielä jaksoi sähistä. Onneksi Pico ei ole pitkävihainen, vaan antoi minulle anteeksi heti kun ei-toivotut yllätysvieraat olivat lähteneet.

Olen muuten kipeästi uuden kameran tarpeessa. Kuten ylimmästä maisemakuvasta näkyy, optiikka on ilmiselvästi likaantunut, ja kuviin tulee tahroja. Oletan, että jos tällaista pokkarikameraa edes saa puhdistettua, niin se maksaa maltaita...
Stockmannin pöljillä päivillä olisi tarjolla kiva Canonin digijärkkäri, mutta se jää kyllä vielä ihan vain haaveeksi.

3 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Tuollaisiin saaristomaisemiin haluaisin heti kesämökin! Ihania kuvia!
Hyvä hyvä; sama ostoperiaate on minullakin kun tällä viikolla lähden Ikeaan: ostoslista ja tietty summa rahaa mukana. Saapa nähdä tuleeko heräteostoksia!
:-)

Anne K-R kirjoitti...

Kivoja maisemakuvia, mutta tuo kuonokuva on ihan paras. Hih.

-Anne- kirjoitti...

Sooloilija: Siellä on kyllä helppo sortua heräteostoksiin. Paras jättää ylimääräiset rahat kotiin.

Kaima: Tuolla hauvelilla on kyllä mainio nenä - iso ja musta.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails