tiistaina, huhtikuuta 01, 2008

Aprillia?

Kävin äsken Turun Sanomien nettilehteä selailemassa tarkoituksenani katsoa minkälaista aprillipilaa lukijoilleen tarjoavat. Kun etusivulla toitotettiin että Alexander Stubbista suunnitellaan uutta ulkoministeriä Kanervan potkujen takia, oletin että siinä se pila on.

Pian kuitenkin huomasin, että kaikki muutkin lehdet toitottavat samaa uutista, joten kai se sitten on totta, eikä mikään kollektiivinen aprillipila?

Olen melko yllättynyt - kuvittelin että poliittisen johdon ukkelit eivät rohkenisi tuollaista tehdä, vaan taputtelisivat hymisten Ikeä selkään. Onhan tämä osoittanut olevansa tosimies. Jossain toisessa maassa lähtö olisi kyllä tullut paljon nopeammin.

Toisaalta on ikävä antaa kelle tahansa potkuja henkilökohtaisten heikkouksien (voisikohan tuota jopa sairaudeksi sanoa?) takia. Mutta toisaalta, kun istutaan niinkin tärkeässä virassa ja edustetaan koko maata, niin silloin olisi paras ainakin tajuta toteuttaa heikkouksiaan niin, etteivät tiedot niistä leviä maailmalle. Minua ainakin häiritsee mielikuva siitä, että maatamme edustaa mies joka on niin voimakkaasti alapään viettiensä vietävissä (tai no, oikeastihan nekin vietit taitavat olla lähtöisin yläpäästä). Enkä halua että minun verorahani menevät siihen, että ministeri saa virkakännykällään viestitellä tanssitypyille.

Vai onko tämä sittenkin aprillipila?

3 kommenttia:

Anne K-R kirjoitti...

Ajattelin itse ensin samaa, että tämä on aprillipila. Mutta kun esim. Dagens Nyheterkin uutisoi asiasta, niin tuskin se sitten kuitenkaan on pilaa.

Hanneles paradis kirjoitti...

tuollaista ne tyhmät miehet

Anonyymi kirjoitti...

Eipä ollut aprillipila, ei. Sääliksi käy silti Kanervaa ja hänen avopuolisoaan... Mä olen vissiin hellämielinen ihminen.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails