keskiviikkona, maaliskuuta 05, 2008

Sain plakaatin!

Tuli pidettyä pienehkö blogitauko kun tässä oli kaikenlaista kiirettä vieraiden ja luentovalmisteluiden kanssa. Mutta now I'm back!

Iines J. ilahdutti minua tällaisella mieltä lämmittävällä plakaatilla, mistä kiitän suuresti:


Plakaattia saa jakaa eteenpäin suosikkiblogeilleen. Jotkut vakiokierrokseen kuuluvista blogeista onkin tuon jo saanut, minä luovutan sen siis seuraaviin osoitteisiin:
Kaikenlaista mielen museoista - Hennan museo- ja arkiaiheisia juttuja olen lueskellut säännöllisesti jo jonkin aikaa.
Sky Blue Cardigan - Yleensä en kovinkaan usein lue neuleblogeja, mutta kaimani Anne K-R:n käsityökuulumisia seuraan mielenkiinnolla jo senkin takia että kuvat ovat niin kovin kauniita ja inspiroivat neulomaan. Kunpa joskus vielä saisin yhtä tasaista käsialaa aikaiseksi....
Love is a force of nature - Elämää ja elokuvaa - Tämä Sooloilijan melko tuore blogi on minulle uusi tuttavuus. Koska elokuvat ovat lähellä sydäntäni, innostuin lukemaan arkea ja elokuvajuttuja yhdisteleviä kirjoituksia.

Blogistania on siitä mukava paikka, että sieltä voi löytää mielenkiintoista luettavaa monista eri aiheista. Pitäisikin laatia jonkinlainen linkkilista vakiolukemisistani, käyn aika monessa blogissa kurkkimassa, mutta jostain syystä olen aika huono kommentoija.

p.s. Iines J.:n esimerkkiä seuratakseni kehotan minäkin tässä yhteydessä välttämään kuvien suoralinkittämistä. Eli kannattaa ensin tallentaa kuva omalle koneelle, ja liittää se sieltä omille sivuille. Jos linkittää toisen sivulla olevaan kuvaan, se vie alkuperäiseltä sivulta kaistaa ja hidastaa latautumista. Ja jos alkuperäissivustolta poistetaan kuva, se häviää myös omalta sivulta.

4 kommenttia:

Anne K-R kirjoitti...

Kiitos, kaima! Tämä on suuri kunnia.

Anne K-R kirjoitti...

Ei sillä, että tällä olisi mitään väliä, mutta blogini nimi on kirjoitettu väärin. Sehän näyttää aika hauskalta tuolleen kirjoitettuna... Pitäisköhän vaihtaa nimeä?
:-)

-Anne- kirjoitti...

No kato prk... niin onkin! Onko minulle kehittymässä jokin lukihäiriö kenties, kun en tuota huomannut? Epäilen, että tylsistyineet aivoni alkavat mädäntyä.

Sooloilija kirjoitti...

Sooloilija kiittää E:stä. Ja jakaa sitä eteenpäin :-)

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails