perjantaina, huhtikuuta 25, 2008

Median herättämiä ajatuksia

Selailin tuossa iltapäivälehtien uutistarjontaa, ja silmiini osui uutinen Lauri Tähkän miljoonatuloista. Siitä tuli mieleeni, kuinka lehdistä, blogeista ym olen saanut sellaisen kuvan että monet naiset pitävät tätä Lauria vastustamattomana komistuksena. Omasta mielestäni herra Tähkä on taas melko pelottavan, jollain tavalla irstaan näköinen mies...

Sorry Tähkä-fanit, mutta onneksi makuja on monenlaisia, ettei kaikki juosta saman äijän perässä. =)

Sitten vielä kommentit pariin muuhunkin mediaa myllerryttävään ilmiöön:

Tanssii Tähtien Kanssa -hysteria. Eikö maailmassa ole tärkeämpiä uutisia kuin että onko osallistujien välillä oikeaa kemiaa? Minä lopetin muuten ohjelman sivusilmälläkään katsomisen siihen, kun huomasin että tanssitaidoilla ei kisassa olekaan väliä.

Espanjan bussiturma. Kyllä, se on asianomaisille kamala tragedia, mutta onko lehdistön ilmoitettava siitä, koska omaiset menevät paikan päälle, ja koska vainajia tuodaan Suomeen? Kyllä sitä ollaan taas herkuteltu ihmisten kohtaloilla kuvineen päivineen, ja taas odotetaan että koko kansa vollottaisi lehtiensä äärellä. Hieman kärjistäen voisin sanoa: shit happens, ihmisiä kuolee laumoittain päivittäin, get over it. Myötätunto on hyvä asia, mutta ei pidä mennä liiallisuuksiin.

Paris Hilton. Tämä kommentti tulee nyt vähän myöhässä, mutta en voi enää vaieta. Miksi ihmeessä siitä tehtiin niin suuri numero kun Paris muutama viikko sitten kävi kääntymässä Suomessa? Siis se typyhän ei ole tehnyt muuta kuin syntynyt rahakkaaseen perheeseen, käynyt plastiikkakirurgilla, näännyttänyt itsensä ja hengannut pintaliitopaikoissa (no, taisihan hän tarttua jollekin seksifilmillekin...). Missä se elämäntyö minkä perusteella ko. henkilölle voisi osoittaa arvostusta???

Siinä minun aamuvuodatukseni. Kiitos ajastanne.

2 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Kanssasi samaa mieltä monista näistä ajatuksista: hmm..tyttäreni sanovat, että Lauri Tähkällä on omituiset silmät. No, iloisen ja ystävällisen näköinen mies, mutta komea, no jaa..

Tanssikisan kauhein juttu on Vanessa Forsman, herranjestas kun se nainen ei osaa puhua! Huudahtelee, mokailee ja sitten välillä on niin kiltin tytön roolissa. Ihan pihalla koko juontohommasta! Ei riitä nättiys.

Ja Paris Hiltonista ei viitsi edes puhua. Periaatteessa voi olla kivakin tyttö, mutta on niin median kanssa naimisissa, ettei varmaan voi astua askeltakaan mihinkään ilman, että media roikkuu perässä ja tsekkaa onko hänellä nyt tällä kertaa alushousut tai rintsikat päällänsä.

Kohta ei huvita lukea iltapäivälehtiä ollenkaan!

-Anne- kirjoitti...

Ja minä kun luulin, että Ella Kannista kamalampaa juontajaa ei voi olla...

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails