perjantaina, huhtikuuta 25, 2008

Valinnan vaikeus

Minähän olen jo vuosia ollut Elisan asiakas, enkä ole vielä kertaakaan vaihtanut palveluntarjoajaa. Nyt Soneralta soitettiin ja tarjottiin Minun Sonera -pakettia, joka ainakin näin ensikuulemalta vaikutti edulliselta vaihtoehdolta. En kuitenkaan osannut heti tältä istumalta tarttua syöttiin, vaan pyysin miettimisaikaa ensi viikkoon.

Mitäköhän tässä nyt sitten tekisi? Olen kyllä ollut täysin tyytyväinen Elisaan (sekä kännykkäliittymä että laajakaista on sieltä), ja jotenkin pidän sen yhtiön imagosta enemmän kuin TeliaSoneran. Lisäksi saan S-bonusta puheluistani. Tosin Soneran paketti on aika edullinen, ja saisin selvää säästöä verrattuna nykyiseen Elisan liittymääni, mikä pienituloiselle tietty on aika painava tekijä.

En ole vuosiin tarkastanut että mikä Elisa-liittymä olisi minulle edullisin, voi olla että sieltäkin löytyisi joku hyvä pakettivaihtoehto. Täytyykin käydä kurkkaamassa ennen kuin teen päätökseni.

Kaikenlaisilla dilemmoilla sitä ihmistä kiusataan.

Lisäys klo 17:20:
No on se ny kumma kun kaikki operaattorit ovat yhtäkkiä meikäläisen perässä. Äsken soitti TeleFinland samoilla asioilla, mutta nyt en jaksanut edes kuunnella tarjousta. Ja sen Soneran suhteen tulin siihen tulokseen, että löydän Elisalta minulle edullisemman paketin, täytyy joku päivä vain käydä muuttamassa liittymä sellaiseksi.

Tuntuu vähän siltä että puhelinmarkkinointikieltoni on mennyt umpeen - täytynee soittaa ja uusia se. Ei jaksa puhelinmyyjiä.

2 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Hyvä valinta. Vaihdoin juuri Sonerasta Elisaan, yhteispohjoismaiset karsii Soneran etuja minkä kerkeää, paras karata ennen kuin koko homma romahtaa. Pian ne myy Soneran Espanjaan ja sitten kaikki onkin "manana-manana". :D

-Anne- kirjoitti...

Soneran kehitys kyllä huolestuttaa sen verran, että se on yksi suuri syy siihen etten aio vaihtaa leiriä.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails