keskiviikkona, toukokuuta 21, 2008

Pari ajatusta eilisestä viisuvälierästä

Suomi pääsi kuin pääsikin viisufinaaliin. Totta puhuakseni, nyt kun katsoi koko kilpailukenttää kokonaisuutena, niin kyllä se esitys oli hieman piristävä siellä joukossa.

Omista finaalisuosikeistani suurin osa pääsi jatkoon, paitsi Moldova ja Alankomaat. Nyt kun kuuntelin nuo biisit uudestaan, huomasin pitäväni yhä enemmän San Marinon kappaleesta, jolle en aluksi antanut kuin 3 pistettä. Armenian kipale ei taas kuulostanut yhtä hyvältä livenä kuin esikatseluvideolla.

Illan suurin ihmetyksen aihe oli puolan amerikkalaisnaikkosen lumisokeutta aiheuttavat muovihampaat. Hyvät hyssykät sentään! Kyllä oli niin kammottavan näköiset leegot, että niitä ei kyllä kannattaisi mainita työn tehneen hammaslääkärin mainonnassa. Tai no, jenkeissä varmaan kannattaisi - siellä kun suositaan tuollaista keinotekoista ilmettä. Puistatus.

4 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Sama puistatus kävi minullakin kun näin Puolan naisen; Peltsikin vihjasi suoraan siitä että solariumissa on käyty. Se rusketus oli ällöttävän näköistä, likaisen väristä. Olisin lisännyt vielä, että plastiikkakirurgilla myös on kovasti käyty..

No, ulkonäköasiat sikseen. Minua miellytti eilisillan lähetyksessä eniten Israelin poika ja hänen esityksensä.

En ole vieläkään nähnyt torstai-illan esityksiä etukäteen joten näen ne sitten ensimmäistä kertaa, kuten eilisetkin..

Mietinkin kumpi on parempi...

Anonyymi kirjoitti...

Mä olen nähnyt vain osan viisuehdokkaista, joten mulla ei ole mitään kokonaiskuvaa. Veikkasin Suomen putoavan, mutta meni näköjään onnellisesti pieleen. Voittokahinoihin Teräsbetonilla tuskin on mahdollisuuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Jou! Luin tuossa sun viisuarviot ja melko samoilla linjoilla ollaan. Jopa samoja mielleyhtymiä herännyt...! :D
Omat Maakuntien Liiton sponsoroimattomat mielipiteeni blogissa nyt. :)

T. K

-Anne- kirjoitti...

Sooloilija: Israelin esitys kuulosti nyt paremmalta kuin ensi kuulemalta, mutten vieläkään oikein syttynyt sille. Herttainen poikanen, kuitenkin. =)

Iines: Tuskinpa, paitsi kuka tietää miten järjestäytynyt hevikansa innostuu äänestämään.

K: Menen heti kurkkaamaan.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails