torstaina, toukokuuta 22, 2008

Viimeiset arvostelut

Tästä blogista ei nyt vielä muutamaan päivään löydy muuta kuin euroviisuasiaa. Viikonlopun jälkeen palataan normaaliin päiväjärjestykseen, mutta vielä on muutamat arvostelut tekemättä.
Jäljellä on siis ne viisi maata, jotka ovat automaattisesti finaalissa, eli suuret rahoittajamaat Britannia, Saksa, Espanja ja Ranska sekä viime vuoden voittaja Serbia. Täältä pesee:

Iso-Britannia: Vallan mukavaa svengiä, kyllä minä tällaisen tahtiin voisin keinahdella. Kertosäkeessä saisi kuitenkin olla lisää potkua. Tulee mieleen joku kasaribiisi, en nyt saa päähäni mikä. Ehkä euroviisukansa ei kuitenkaan lämpene tällaiselle? 4-

Saksa - Voi hyvät hyssykät sentään! Olipas huonoa laulantaa. Olikstää joku tosi-tv-bändi vai mikä? Köyhän miehen Spice Girls saa minulta 0 pistettä - es tut mir leid, aber sie schtinken.

Ranska - Miekkosen ulkonäkö tuo mieleen siskoni snautserit - ja myös Charles Mansonin. Tämänkin tahtiin voisin hillua tanssilattialla - sellainen hyvänmielenkipale. Ei siinä kylläkään paljoa tapahdu, mutta annan sille saman pistemäärän kuin brittiukkelillekin, eli 4-

Espanja - Jaahas, tätä sitten tanssitaan kesällä diskoteekeissa, kännissä oikeaa koreografiaa hapuillen. Voisi käydä myös kielikurssista. Aika kamala, mutta miksi istun tässä ja hytkyn? Taitaa olla samanlainen ilmiö kuin viime vuoden ukrainalaisten teletappien biisinkin suhteen, sekin oli ihan hirvittävä, mutta etenkin parin paukun jälkeen se pisti minunkin jalkani töpöttämään. 3 pistettä.

Serbia - Minussa vertaa varmaan jotain balkanilaista tai slaavilaista verta kun minuun iskee aina sieltäpäin tulevat etniset vivahteet. Tämä on vallan kaunis kappale, ja onpas tuolla naisella komea mekko. Ei se kuitenkaan ole täyden viitosen arvoinen, vaan 4 pistettä.

Tänään sitten katsotaan mitkä ovat seuraavat 10 finaalibiisiä.
Minun on tässä vaiheessa vielä kerrottava että en voi oikein kestää Jaana Peltosta kommentaattorina. Siinä vaiheessa kun Suomi tiistaina pääsi finaaliin, minun oli pakko vaihtaa kanavaa FST:n paljon rauhallisemman ja ammattimaisemmin suhtautuvan Thomas Lundinin seuraan, kun en kestänyt sitä kiljuntaa. ITSEHILLINTÄÄ SINNE KOMMETTIKOPPIIN, KIITOS!

3 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Pakko mainita, että meillä lapset on ihan hulluna espanjalaisten lauluun, se on niin yksinkertaisen hypnoottinen ja kieli sopii lauluun tosi hyvin. Kyllähän se pistää hytkymään. Ja tyyppi on kyllä hauskan näköinen!

Joskus joku asia on niin pienestä kiinni; Brittien biisi on periaatteessa hyvä, mutta itse laulaja ei miellytä yhtään, ulkonäkö ei jotenkin ole kohdillaan siihen lauluun..

Ja tosiaankin; Jaana Pelkonen on parempi telkkarissa, mutta kun hänet ahdetaan selostuskoppiin ilman hänestä näkyvää kuvaa niin miten hänestä tuleekin sellainen JYRÄ: jättää jalkoihinsa kirkumisineen sekä Peltsin että toisen kommentaattorin..

Anonyymi kirjoitti...

Vi ställde in digiboxen på engelska och slapp alla jäkla kommentatorer :-) Vi slipper hysteriska dvärgen Jaana och behöver inte höra på flottiga mulletten Lundin. Jeeee!

L8

-Anne- kirjoitti...

Sooloilija: Voin kyllä kuvitella että se biisi iskee lapsiin. Minäkin olisin varmaan pentuna tykännyt ja kovasti.

L8: Men vem bryr sig om en mullet, den syns inte? Tomas är betydligt mer sympatisk än J.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails