torstaina, kesäkuuta 12, 2008

Ei naurata

Picon syntymäpäivämatka jää toiseksi viimeiseksi. Viimeinen matka koittanee lähipäivinä.

Eli munuaiset ovat todella huonossa kunnossa, eikä erityisruokavaliokaan toisi kovinkaan paljoa lisäaikaa. Pico jäi nyt muutamaksi tunniksi nesteytykseen, minkä jälkeen haen hänet muutamaksi päiväksi kotiin.

Jatkoajallahan sitä ollan eletty jo pari vuotta, kun Picolla todettiin aikoinaan se kilpirauhasen liikatoiminta. Olen aina ajatellut, että jos elukka menee huonoon kuntoon, niin en väkisin yritä pitkittää sen elämää, mutta nyt kun on ihan oikeasti tehtävä päätös, se onkin aika vaikeaa.
Eihän tuo katti ole viime aikoina tehnyt muuta kuin nukkunut, syönyt vähän sekä juonut ja pissanut paljon. En ymmärrä miksi en itse ollut huomannut sen laihtumista - kenties sen takia että Pico on aina ollut varsinainen luikku, ja lisäksi tuo pitkä karva hämää.

Onhan se alusta alkaen ollut tiedossa, että jos eläimen ottaa, niin tämä on joskus edessä. Mutta ei se silti mukavaa ole. Nämä viimeiset päivät aion halia ja hemmotella Picoa niin että oksat pois.

3 kommenttia:

henna kirjoitti...

Voi miten surullista! Rankkoja kuulumisia sinulla, ihan tuli kyynelet silmiin. Koeta kestää!

Onnittelut kuitenkin työpaikasta. Se on hieno uutinen, vaikka meinaakin hukkua ikävien asioiden virtaan.

Sooloilija kirjoitti...

Picolla on jo hyvä ikä, 17 v. on pitkä elämä kissalla. Tosi surulliseksi tulin näistä kissajutuistasi, enkä nyt oikein löydä lohdutuksen sanoja. Osaat kuitenkin varmasti suhtautua realistisesti asiaan, päästää irti kun on sen aika..
Omaa kissaani täällä rutistan ja tajuan taas, että rajallista on kaikkien elämä, ihmisten ja eläinten.

-Anne- kirjoitti...

Kiitoksia, Viivi ja Sooloilija.
Nyt olen ensijärkytyksen jälkeen kuitenkin päättänyt kokeilla sitä ruokavaliota muutaman viikon ajan.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails