torstaina, kesäkuuta 12, 2008

Pienempi kiusa

Pitää vielä kertoa vielä yhdestä vastoinkäymisestä, vaikka se nyt ei ole mitenkään vakava. Mutta on se silti osoitus siitä, että on näköjään aikoja, jolloin mikään ei oikein pelitä.

Ostin uudet silmälasit, jotka sain eilen. Kävi kuitenkin ilmi, että en nähnytkään niillä kunnolla. Hiomossa oltiin tehty moka, ja toiseen linssiin oltiin pistetty ihan väärät arvot. Että nyt istun tässä taas vanhat lasit nokallani, vielä hetken aikaa.

Mitäköhän vielä on odotettavissa?

5 kommenttia:

Yvioon kirjoitti...

Mulle on kanssa käynyt noin, että optikko arvioi mun lasit väärin. Ne lasit vielä työnantaja maksoi. Harmitti tosi paljon, kun ei niillä nähnyt.

Niin ja joskus kyllä alkaa sattua kaikenlaista kerralla. Niinhän sitä sanotaan, että ei kahta ilman kolmatta. Joskus toi voisi toimia kivoissakin asioissa.

Sooloilija kirjoitti...

Se johtuu kai kovasta kilpailusta optikkoalalla, että palvelukin tökkii välillä: on kiirettä ja osaamatonta henkilökuntaa.
Ennen vanhaan (-70 ja -80-luvulla) kun kävi optikolla niin sehän oli kuin tärkeällä lääkärillä ois käynyt; eikä virheitä tullut optikon puolelta. Silmälasit olivat investointi ja ne tehtiinkin kunnolla.
Nyt saa alle viikossa kahdet lasit samaan hintaan ja muita vastaavia tarjouksia... Kyllähän siinä virheitä sattuu kun kiirehditään..
Voi voi tätä nykyajan meininkiä..

-Anne- kirjoitti...

Yvioon: Eikös sun olisi pitänyt saada uudet lasit samaan hintaan?

Sooloilija: Mun lasit tuli tosiaan kolmessa päivässä. Mutta vika ei sentään ollut optikon, hän oli mitannut ihan oikeat arvot, mutta valmistuspuolella joku sössi homman.

Anonyymi kirjoitti...

Tuokin vielä. Olen itse kokenut saman ja sain käydä kaksi kertaa optikolla, ennen kuin tarkistivat linssien vahvuudet ja löysivät virheen linssistä. Kuljin kuukauden silmät harittaen ennen kuin sain uuden linssin - ja sen paikalleen laitto kesti puolisen tuntia.

-Anne- kirjoitti...

Iines: Sellainen harittava tunne minullakin oli. Uusi linssi piti saada jo eilen, mutta eivät ilmeisesti onnistuneet saamaan sitä.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails