perjantaina, kesäkuuta 13, 2008

En kuitenkaan vielä luovuta

Puhuin tänään uudelleen eläinlääkärin kanssa Picon tilanteesta. Koska Pico on suhteellisen hyväkuntoisen oloinen ja sitä kiinnostaa vielä ruoka, olen päättänyt, ettei ensi viikolla välttämättä mennäkään piikille, vaan kokeillaan vähän aikaa sitä erityisruokavaliota.

Koko tämän jutun tekee hankalaksi se, että joudun pian lähtemään äitiäni katsomaan. Eli sen takia Pico on joko vietävä viimeiselle matkalleen jo ensi viikon alussa, tai sitten pistettävä ruokavaliolle. Ja koska kaveri tosiaan on vielä ihan tyytyväisen oloinen, minusta tuntuu vähän ilkeältä lopettaa sitä jo parin päivän päästä. Tarkkailisin mielelläni tilannetta muutaman viikon ajan, ennen lopullista päätöstä.

Mutta seuraava askel on kuitenkin testata, jos Pico suostuu syömään erikoisruokia. Jos ei, niin sitten suuntaamme ensi viikon alussa viimeistä kertaa klinikalle.

5 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Ai tällainenkin käänne, kerroppa sitten miten asia etenee eli mihin päädyit.. Ja lämpimiä terveisiä täältä kissaperheeltä sinne Picolle!

Anne K-R kirjoitti...

Tähän kohtaan on pakko pistää yksi toiveita herättävä kommentti. Yhden ystäväni kissa meni huonoon kuntoon (samoja vaivoja kuin sinunkin kissullasi), eikä eläinlääkäri paljoa antanut toiveita. Kissalle oli jo varattu hautapaikka ja oli itketty eron hetkeä, kunnes kissan vointi alkoi yllättäen parantua. Nyt tuosta tapahtumasta on kulunut jo lähes 1,5 vuotta ja kissa on oikein hyvissä voimissa ja täysin virkeänä.

-Anne- kirjoitti...

Sooloilija: Koska EL vilautti eilen dieetin mahdollisuutta, ruvettiin kuitenkin miettimään että josko sittenkin kokeiltaisiin, kun tuo herra kuten sanottu on vielä ihan hyväkuntoisen oloinen eikä voi pahoin. Joten mennään nyt viikko kerrallaan. Heti kun tulee pahoinvoinnin merkkejä, lähdetään.

Kaima: Olen kuullut muiltakin samanlaisia kokemuksia, mutta mahtaakohan kyseessä ollut nuoremmat kissat? No, toivoa ei kannata heti heittää kaivoon.

Anne K-R kirjoitti...

Tämä aiemmin mainitsemani kattimus on iältään 13 - 14 vuotta, joten toivoa ei tosiaan kannata vielä heittää.

-Anne- kirjoitti...

Eihän sitä koskaan tiedä. Olen tosin valmistautunut siihen, että kohta se aika koittaa...

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails