keskiviikkona, kesäkuuta 11, 2008

Koskaan ei voi olla kaikki hyvin

Minun pitäisi kai nyt pomppia onnesta, koska olen vihdoinkin saanut töitä! Pääsen koordinoimaan mielenkiintoista projektia, ja juuri sen kaltaista työkokemusta olenkin halunnut.

Mutta koska luonto kai aina pyrkii jonkinlaiseen tasapainoon, en saa nauttia tuosta ilon tunteesta täysin rinnoin. Äitini terveydentila on huonontunut merkittävästi, ja vielä ei ole varmaa tietoa tilan vakavuudesta. Siis vakavaahan se on, koska puolitoista vuotta sitten leikattu syöpä on päässyt leviämään, mutta vielä ei ole tietoa siitä, mitä asialle aiotaan tehdä, vai aiotaanko tehdä mitään. Lääkärit ovat niin kiireistä porukkaa, että ehtivät vasta huomenna puhumaan siskoilleni. Äiti itse ei välttämättä tajua kaikkea sanottua, minkä lisäksi hän arastelee tosiasioiden kertomista meille lapsille. Onneksi työ alkaa vasta elokuussa, joten pääsen tässä hyvin lähtemään äippää katsomaan.

Terveysongelmia on meillä myös täällä kotona. Picolla meinaan. Tai ainakin epäilen niin, koska se on viime aikoina juonut ja virtsannut normaalia enemmän. Taitaa viitata munuaisvikaan, ja minun onkin vietävä kaveri eläinlääkärille kokeisiin. Puuh. On tilattava taksi ja kuunneltava katin kamalaa valitusta automatkan ajan, joka onneksi ei ole pitkä. Tutkimukset eivät tietenkään Picosta ole hauskoja, ja ne keventävät minun lompakkoani huolestuttavan paljon. Onneksi on luottokortit, ja tuleva työ tiedossa.

Minä oletin, että työn saatuani voisin kirjoittaa riemua pursuavan postauksen, mutta tämä menikin aika mollivoittoiseksi. Sitä se elämä on.

4 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Onnittelut kuitenkin työstä, se antaa näköalaa tulevaisuuteen. Mutta ikävä asia tuo äitisi sairastamine. Ja kissan myös. Jospa kaikki selviää kuitenkin parhain päin. Pitää aina uskoa niin.

-Anne- kirjoitti...

Kiitoksia.
Pitäähän sitä aina uskoa, mutta onhan se niinkin, että jossain vaiheessa sairauksia aina ilmenee - se sitten on eri asia, miksi kaikki tulevat samassa ryppäässä...

Anne K-R kirjoitti...

Onnittelut uuden työpaikan johdosta! Hianoa!

Olen huomannut ihan saman kuin sinä, että ilo ja suru kulkevat aina yhdessä. Jos jokin onnistuu ihan älyttömän hyvin, niin eiköhän kohta jotain mene pieleen tai tule muuta murhetta. Ihan tylsää...

Hyvää vointia teille kaikille.

Anonyymi kirjoitti...

Ikäviä uutisia ja epäoikeudenmukaista, että ne tulevat juuri samalla kertaa työpaikkauutisen kanssa. Mutta tällaista se elämä on. Onnea ja tsemppiä!

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails