tiistaina, kesäkuuta 10, 2008

En haluaisi olla snobi, mutta...

Tuli yökerhossa käytyä lauantaina.
K.:n kanssa vaan mietimme, että olisi se kiva, jos ihmiset yökerhoon mennessään pukeutuisivat muuhun kuin farkkuihin. Minusta siniset farkut ovat arkihousut, vaikka maksaisivatkin 200 euroa. Omiin ulosmenorituualeihin on aina kuulunut se, että laitetaan päälle jotain, mikä ei ole ihan arkista, tietenkin paikasta riippuen. Esim. kaljakapakkaan ei nyt ykkösiä laiteta.

En missään nimessä vaadi että yökerhoissa pitäisi olla jonkinlainen solmiopakko, mutta olisi kiva katsella siististi pukeutuneita ihmisiä.
Näkyipä tuolla eilen yksi äijä shortseissa ja t-paidassakin - portsari kävi sentään nappaamassa lippiksen tyypin päästä. Oli se edes jotain.

3 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Juu Suomessa pääsee hienoihinkin paikkoihin minkälaisissa kamppeissa vaan. Mutta turha yrittää ulkomailla, siellä ei yökerhoon mennä shortseissa kesälläkään..
Eli se on paikan pukukoodista ja henkilökunnan (tai paikan omistajan) kriteereistä kiinni; pitäisi olla hieman tiukempi linja. Onko se niin, että haluavat ottaa asiakkaan kuin asiakkaan sisään vaan sen vuoksi, että se on potentiaalinen maksava asiakas, välittämättä siitä miltä näyttää eli mitä on päällä..
Tiukempaa linjaa pukeutumiseen Sedu ja muut yökerhoravintoloitsijat!

Anonyymi kirjoitti...

Ihmiset eivät näytä välittävän enää etiketistä, pukeutuminen ja käyttäytyminen ovat mitä sattuu. Se gerberajuttu oli ihan uskomaton...

Haastan sut pikku meemiin, se löytyy blogistani.

-Anne- kirjoitti...

Sooloilija: Juu, ulkomailla voi monen suomalaisen sormi mennä suuhun kun ei pääsekkään ravintolaan.

Tartun meemiin piakkoin, Iines.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails