sunnuntaina, heinäkuuta 06, 2008

Olenkohan seonnut?

Minun vaatekomeroni sisältö edustaa lähinnä mustan eri sävyjä. Löytyy sieltä kuitenkin jotain punaista ja vihreääkin. Mahdolliset kuosit ovat hyvin maltillisia.

En tiedä mikä minuun iski, kun eilen satuin uutta lompakkoa etsiessäni eksymään alennettujen vaatteiden osastolle, ja mukaan tarttui tämmöinen karkkivärinen mekko:


Nuo värit eivät kuvassa toistu ihan oikeanlaisina, mutta jonkinlaisen kuvan tuosta saanee. Aikamoinen värien sekamelska? Mutta jokin siinä minua viehätti, en tiedä miksi.
Tuo miehusta oli vähän ihmeellinen, eikä istunut minkään kokoisessa koltussa järkevän näköisesti. Mutta ajattelin, että jos elvyttelisin vanhaa ompeluharrastusta ja saisin tuunattua sitä hieman erilaiseksi. Ans kattoo jääkö vain suunnittelun tasolle, ja joutuuko mekko kirpparille. Ei se kyllä maksanut kuin 25 euroa...

Pinkkiä? Turkoosia? Minulla? Samassa mekossa?

Hoitoon minä joudan...

2 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Hieno, psykedeelinen kuosi. Ja todellakin karkkivärit! Ei ole musta ei, mutta vaihtelu virkistää! Ei muuta kuin rohkeasti ylle!

-Anne- kirjoitti...

Katsotaan osaanko tuota sittenkään käyttää. Ajatuksena on, että jos miehustan tuunaaminen epäonnistuu, niin teen siitä puolihameen.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails