maanantaina, syyskuuta 29, 2008

Happi loppuu ja pari muuta juttua

Kävin tänään ensimmäistä kertaa elämässäni Pilates-tunnilla. Sehän ei ole mitään hikijumppaa, mutta meikäläistä rupesi huippaamaan kun yritin yhtaikaa kontrolloida keskivartaloa ja hengittää oikeaoppisesti. Itse asiassa taisin unohtaa hengittämisen kokonaan. Täytyy katsoa, jos pääsen tuohon tekniikkaan sisälle... Huomenna olisi taas vuorossa vähän hikisempi setti, katsotaan selviänkö rapakuntoisena siitä kunnialla, vai kopsahdanko kanveesiin...

Sitten raporttia viikonlopulta: Lauantaina tosiaankin oltiin katsomassa jopa kahta stand up -näytöstä. Ensin katsastimme Monkissa esiintyneen Teemu Vesterisen, ja sieltä riennettiin Klubille Ismo Leikolan esitykseen. Minä taisin kyllä pitää enemmän Vesterisestä, Leikolalla oli kyllä ihan hauskoja juttuja, mutta esiintymistyyli ei ole ihan minun makuuni.

Uutiskatsauksen lopuksi voin vielä kertoa, että kävimme jokin aika sitten katsomassa Hellboy II -elokuvan. Se kiinnosti lähinnä sen takia, koska ohjaaja on Guillermo Del Toro, ja trailereiden perusteella leffassa on mielenkiintoisen näköisiä fantasiaolentoja. Hienoja ne olivatkin - ja itse asiassa Hellboy on aika sympaattinen hahmo. Annan leffalle kolme ja puoli tähteä.

5 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Tähän sen verran kommenttia, että Ismo Leikolan pisteet ropisivat huimasti alas, pohjalukemiin eilisen lehtilööpin vuoksi: hän oli lyönyt nyrkillä hevosta päähän Tallitähdet-ohjelman nauhoituksissa. Potkut oli saanut ohjelmasta, aiheellisesti. Törkeää käytöstä!

-Anne- kirjoitti...

Ainiin, sitä unohdinkin kommentoida - olen kanssasi samaa mieltä. Täysin mänttiä toimintaa.Tuon kun olisin ajoissa tiennyt, niin olisin varmaan jättänyt show:n väliin...

Iines kirjoitti...

Hengittäminen on vaikeaa. Mulle on käynyt samoin joskus jumppatunnilla. Viimeiset pilatesharjoitukset olen tehnyt kotona ja silloin on helpompi pinnata tuosta oikeasta hengittämisestä.

Tintti kirjoitti...

Kävin myös katsomassa Helboy II:n muutama päivä sitten. Jatko-osilta ei yleensä voi paljoa odottaa, mutta tykkään Hellboysta hahmona. Kolmannen ryhmämukiloinnin kohdalla olin jo niin uuvuksissa siihen hakkaamiseen, että olin vähällä kävellä ulos. Mutta tehosteet ja efektit oli hienoja, vaikkakin aika tyypillisiä. Viihdykkeestä kolme ja puoli pistettä on munkin puolesta ihan jees, voisin jopa pudottaa sen puolikkaan pois.

-Anne- kirjoitti...

Iines: Minua vielä vaivaa kireät hartialihakset, joten sekin vielä lisännee huimauksen tunnetta.

Tintti: Minä tykkään Del Toron fantasiahahmoista, ne ovat hienoja. Aloin muuten juuri lukemaan Hellboy-sarjista.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails