perjantaina, joulukuuta 26, 2008

Darcya Darcyn perään

Jouluaatto vierähti Pulla-Armaksen vanhempien luona, kiitos vaan seurasta ja hyvästä trahteerista! Enkä edes syönyt itseäni ähkyksi!
Kotiin palasin jo aikaisin joulupäivänä, Picoa katsomaan, ja eilinen meni ihan vaan lepäillessä.

Tänään onneksi oli jo kuntosalikin auki, ja pääsin sairasloman jälkeen taas aloittelemaan treeniä. Muuten tämä päivä onkin livahtanut ohi lähinnä sohvalla maaten ja Colin Firthistä Darcynä nauttien. Ylehän esitti koko Ylpeys ja ennakkoluulo -sarjan, missä Colin esittää kopean oloista, mutta ah niin ihana mr. Darcya. Ja juuri nyt maikkarilta tulee Bridget Jones: elämä jatkuu, jossa Firthin roolihahmo on Mark Darcy. Eilistä Bridget Jonesia en katsonut koska muistan sen verran hyvin, mutta tätä olen hiukan vilkuillut, vaikka nämäkin tapahtumat tuntuvat olevan melko hyvin mielessä. Mutta kyllä sitä Colinia katselee...

Tässähän podetaan jouluruokaähkyn sijaan Darcy-ähkyä...

4 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Oih, ei Colin Firthistä ihan ähkyä saa aikaiseksi. Bridgetit on katsottu, vaikka melkein jo vuorosanat muistaa ulkoa. Sen sijaan jäi katsomatta Ylpeys ja ennakkoluulo, taas.. Voi että harmittaa. Pakko hankkia se dvd:nä.

Olet reipas kun olet salillekin jo päässyt. Täällä vasta haaveillaan edes jonkinlaisesta liikkumisesta..

-Anne- kirjoitti...

Minäkään en muistanut katsoa kuin kolme viimeistä osaa.
Tänään Colin-maratoni jatkui - Ruotsin kanavilta tuli Mamma Mia -dokumentti, missä Coliniakin haastateltiin.

Tintti kirjoitti...

Joulupukki pudotti ennakkoon portaille "Mamma Mia" -leffan DVD:nä ja tulihan se sitten katsottua. Ei kolahtanut. Yhtään.Pisteitä annan siitä, ettei leffassa kuollut ainuttakaan sivullista, ei tuhottu ainuttakaan suurkaupunkia tai ihmisen asuttamaa taivaankappaletta, ei ajettu autoilla hippaa, ei ryöstetty pankkia eikä juostu zombeja karkuun. Makuasioistahan ei voi kiistellä (sanoi kissa, kun hännänalustaan nuoli). Colinista sen verran, että sitä olisi mukava kutittaa ja katsoa osaako se menettää kontrolliaan ollenkaan.

-Anne- kirjoitti...

Tintti: Voin kyllä kuvitella että se ei iske jokaiseen, esimerkiksi en aio edes yrittää pakottaa Pulla-Armasta sitä katsomaan. Jos musikaalit, jammailu ja yli-hilpeys ällöttää, niin on paras pysytellä erossa =).
Periaattessa leffa on aivan liian hilpeä, valoisa ja romanttinen minun makuuni (eikä yhtään ruumista - pöyristyttävää!), mutta jostain syystä jokin siinä viehätti.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails