torstaina, tammikuuta 01, 2009

Hartaita lupauksia

Mikaela haastoi minut laatimaan uudenvuodenlupauslistaa, joka poikkeaa tavanomaisista "lupaan alkaa laihduttamisen" yms. listoista. Eli mitä lupaan jatkaa/kehittää. Aloitin listan laatimisen eilen, mutta aika loppui kesken kun piti lähteä uudenvuodenjuhliin, joten olen vasta tänään päässyt listan loppuun.

Tämähän vaati ihan miettimistä, mutta täältä pesee:

Lupaan hartaasti jatkaa Picon lellimistä niin kauan kun meillä vielä on yhteistä aikaa. Tarjoan äijälle kieltä, kalaa ja kaikkea muuta mistä tämä niin kovasti pitää. Ja annan erityisen paljon rapsuja.


Lupaan hartaasti jatkaa erinäisten avaruusörkkien vastaista taistelua sohvalta käsin. Peliohjain kädessä käyn urheasti taistoon - ja samalla nautin siitä täysin rinnoin.

Lupaan hartaasti jatkaa hyvin alkanutta säännöllistä kuntoilua, koska se on hyväksi myös mielelle. Mens sana in corpore sano. Tätä lupausta varten ostin eilen alennusmyynnistä uusia treenivaatteita. On niin paljon mukavampaa hikoilla sitä varten valmistetussa, hengittävässä paidassa kuin normaalissa t-paidassa, joka liimautuu ihoon.


Lupaan hartaasti jatkossakin nauttia kaikenlaisesta musiikista. Metallista, jazzista, goottirockista, klassisesta, folkista... Kuinka paljon mahtavaa musikaalista tuotantoa maailmasta löytyykään, mielestäni on synti pidättäytyä tiukasti jossain tietyssä lokerikossa. Tämän nautintolupaukseni piiriin ei kuitenkaan kuulu suomi-iskelmä, gangsta-rap tai kantri, sen verran rajoittunut olen yhä... Tämä toikin mieleeni viimeisimmän harmituksen aiheen, eli sen että unohdin männä päivänä katsoa Teemalta tulleen Jaqcues Brel -dokumentin. Olen jotenkin viehättynyt Brelistä ja olisin sen mielelläni nähnyt. Täytyy pitää silmät auki uusinnan varalta.

Lupaan hartaasti nauttia musiikista myös livenä, eli tavoitteena olisi käydä ainakin joillain keikoilla ja festareilla, sekä ehkä myös klassisen musiikin konsertissa. Muutenkin pyrin touhuamaan enemmän kodin ulkopuolella. (Kuvassa David Bowie Provinssissa '04)

Lupaan hartaasti jatkaa mielenkiintoisiin kirjoihin tutustumista. Lupaan myös yrittää lukea entistä enemmän. Tietokoneella oloa voisi rajoittaa ja käyttää osa tästä ajasta lukutuolissa. Tänä vuonna lukulistallani on ainakin Kafkaa, Dickiä ja jokunen elämänkerta.


Lupaan hartaasti jatkaa elokuvien katsomista, sekä kotisohvalla että elokuvateatterissa. Lupaan katsoa sekä Hollywood-leffoja että eurooppalaisia ja suomalaisia tuotoksia.


Lupaan jatkossakin ihastua kauniisiin, hulluihin, hyödyttömiin asioihin, kuten lohikäärmefiguriineihin. Kyllä, minä tilasin edellisessä postauksessa esittelemäni lohikäärmeen... ei sitä voinut vastustaa, eikä kukaan suostunut puhumaan ostopäätöstä vastaan...

Siinä ne minun lupaukseni olivat. Luulen, että ne ovat helppo pitää. Mitäs kaikkea te muut olette lupailleet?

1 kommentti:

Iinuska kirjoitti...

Mun epälupaukseni voit lukea blogistani... Hienoa, että annat lupauksia, joita voit pitää. ;D

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails