tiistaina, joulukuuta 30, 2008

Tahtoo saada!

Tapanani ei ole bloggailla työaikana, mutta näin välipäivinä on vähän löysä fiilis. Talo on lähes tyhjä, ja huone on jääkylmä - sormet ovat ihan kohmeessa.

Selailin piristyksekseni Etsyä, ja kävin kurkkaamassa ALittleCharacterin uutta tarjontaa. Tuoltahan tilasin ne kaksi lohikäärmettä jotka esittelin jouluaaton postauksessa. Nyt olen ihan tuskissani - tuonne on ilmestynyt AIVAN IHANA vihreä lohikäärme, jonka minun olisi ihan pakko saada. Minähän rakastan vihreää, ja ne edelliset otukset olivat sinisiä.

Mutta kun juuri olen törsännyt tilaamalla kaksi "turhaketta" (eihän niistä nyt ole mitään hyötyä, muuta kuin esteettisessä mielessä), niin kehtaanko nyt enää tuota tilata? Postikulutkin ovat sentään 11 dollaria. Mutta kun se on niin ihana....

Noiden otusten mukana tulee muuten aina pieni tarina, mikä on minusta erittäin hauskaa.

Nyt menen tauolle, otan kupin teetä ja yritän puhua itselleni järkeä. Yrittäkää tekin.

6 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Musta ei ole nyt ainakaan puhumaan järkeä. Sanoisin, että tilaa se! Pakkohan sun on. Ei tätä vastaan kannata taistella. ;D

-Anne- kirjoitti...

Kiitos, Tiina! Taidan antaa periksi...

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei ;O) Turhakkeita mutta niin ihanan söpöjä!!!

Anne K-R kirjoitti...

Miustakaan ei ole tässä asiassa järjenpuhujaksi. Valitan.

Tintti kirjoitti...

Riemukkaan toiveikkaat Uuden Vuoden toivotukset vuodelle 2009! Kiitos kuluneesta ja tuleva odotellessa! Vielä ehdit tehdä "turhakkeiden" suhteen lipsahduksen vanhan vuoden piikkiin.;)

-Anne- kirjoitti...

Ei teistäkään siis mitään hyötyä ollut. ;-) Annoin haluilleni periksi, Shadrack on postissa matkalla tänne.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails