perjantaina, tammikuuta 16, 2009

Randomia

Ihan ensimmäiseksi haluan sanoa että oli hauskaa että Remu pääsi viisufinaaliin, mutta siitä Waldo's Peoplesta en oikein tiedä... en oikein ole tuon dance-genren suuri ystävä.

Mutta sitten varsinaiseen asiaan, eli haasteeseen, jonka Tintti heitti niskaani: pitäisi kertoa kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäni. Jaahas, mitäs sitä nyt kertoisi? Mietitäänpäs...

1. Minulla on arpi oikean kulmakarvan yläpuolella, koska lapsena putosin ja löin pääni patteriin.
2. Kenkäni ovat kokoa 39.
3. Minulla (tai perheelläni) on ollut koira, undulaatteja, rotta, hamsteri ja tietty kissa.
4. En voi sietää Uuno Turhapuroa.
5. Käytän silmälaseja. Toisinaan piilareita.
6. Olen ennen harrastanut sekä piirtämistä että kalligrafiaa, mutta ne ovat ikävä kyllä jääneet.

Asiaan kuuluisi haastaa kuusi henkilöä mukaan tähän, mutta minusta tuntuu että suurin osa blogituttavistani ovat tämän jo tehneet, joten jätän haasteen avoimeksi: Jos sinä, rakas lukija, et vielä ole joutunut tämän haasteen uhriksi, niin nyt olet!!

3 kommenttia:

Iinuska kirjoitti...

Meillä on yhteistä ainakin kengännumero ja inho Uuno Turhapuroa kohtaan. Muksuna tosin tykkäsin Uunosta, mutta hän esiintyikin silloin Spede-showssa lyhyissä sketseissä.

-Anne- kirjoitti...

Iinuska: Kiva, että en ole ainoa joka ei Uunosta pidä. Joskus on sellainen fiilis, että suomalaisten ikään kuin olisi pakko pitää siitä ärsytävästä hahmosta.

henna kirjoitti...

Minäkään en pidä Uuno Turhapurosta. Olen tullut useaan otteeseen tuomituksi tosikoksi sen vuoksi, että monet suomalaiset huumorielokuvat ja -sarjat saavat minut pikemminkin vihaiseksi kuin nauramaan ääneen.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails