tiistaina, tammikuuta 27, 2009

Varoituksia kissanomistajille

Jos yöllä herätessäsi ihmettelet, miksi nenääsi kantautuu kissanruuan tuoksu, älä tuudittaudu siihen ajatukseen, että päälläsi makaava kissa on juuri käynyt ruokakupilla yöpalalla. Se on todennäköisesti oksentanut viereesi karvapallo-ruokaläjän.Mukavinta on kun huomaat sen vasta aamulla.

4 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

No melkein samoin on meillekin käynyt. Olen aikani haistellut, että missä täällä kissan ruoka haisee ja karvapalloläjä on ollut jossain jalkojeni juuressa, hyvä ettei päälle ole astunut.

Meillä minä äitinä joudun aina siivoamaan ne jutut, lapset eivät voi, se on kuulemma 'niin yäk'.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa... Samaa voi sanoa koirista. Varsinkin jos laatta osutetaan sängyn viereen ja heräät aamulla haistamatta ilmaa; nouset sängystä ja astut suoraan lätäkköön...

Tintti kirjoitti...

:) Minä en tiedä näistä jutuista mitään, ei meillä ole kuin kolme kissaa ja joku husky. Ihana kuva, tuohon näkymään ihan mielellään herää aamuisin. Picolla kaikki ok?

-Anne- kirjoitti...

sooloilija: muutaman kerran olen minäkin ikävä kyllä iskenyt varpaani epämääräiseen läjään - kyöks.

Mikaela: Aamutuimaan tuo on vielä enemmän kyöks. =)

Tintti: Ulkokissojen kanssa tuo läjien riski sisätiloissa lienee pienempi? Kiitos kysymästä, kaveri on kyllä samassa kunnossa kuin ennenkin. Tuli vain nuoltua liikaa noita pitkiä karvoja.
Nyt olen tyytyväinen ettei kesällä menty piikille, vaikka eläinlekurin puheista sain sen kuvan että se on menoa nyt. Itse asiassa kuulin äsken katista jolla myöskin tuli munuaishäiriöitä jo vuosia sitten, mutta täyttää ensi kesänä 21v.
Toki jos Pico alkaa näyttää merkkejä huonovointisuudesta ja kärsimyksestä niin heti mennään, mutta toistaiseksi äijä porskuttaa hyvin tyytyväisen oloisena, syö, katselee pihan menoa, vaatii rapsutusta ja saa satunnaisia säntäilykohtauksia. Siis kuten aina. =)

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails