maanantaina, helmikuuta 02, 2009

Reissun jälkeen kotona

Tuli taas pääkaupungissa käytyä. Tällä kertaa entisen työporukan tapaamisessa. Olin opiskeluaikani loppupuolella usein vuokratyöläisenä eräässä firmassa, ja olemme muutaman tyypin kanssa pyrkineet tapaamaan ainakin kerran vuodessa. Tällä kertaa suuntasimme Helsinkiin shoppailemaan, koska yksi meistä asuu nykyään Espoossa.

Shoppailu ei tuottanut tulosta kuin yhden strassikoristeisen pääkallosormuksen verran (siihen kuluikin huimat 1,20€). Eipäs - nyt meinasin valehdella - poikkesimmehan Espoossa Lumenen tehtaanmyymälässä, missä tuli ostettua puutereita ja voiteita tämän vuoden tarpeisiin.

Shoppailun jälkeen menimme pitkälle illalliselle La Famigliaan - herkullista ja mukavaa. Vatsa pullollaan ei enää jaksanut lähteä jatkoille, vaan painelimme hytisten majapaikkoihimme. Koska K:n kanssa pidämme hotelleista, olimme varanneet huoneen - joka näköjään oli junaradan päällä. Mielenkiintoinen ratkaisu. Onneksi yöllä ei kulkenut junia...


Kaikenkaikkiaan mukava ja rentouttava reissu. Ja tulipa testattua uusi Turku-Helsinki moottoritie kokonaisuudessaan.

3 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Onko tuo alimmainen kuva todella otettu hotellihuoneen ikkunasta? Jännä juttu!

Ehditkö ollenkaan Euroviisuja katsomaan? Mitä mieltä voittajasta?
Vähän odotin viisuraporttia sinulta ;D

Mikaela kirjoitti...

Hyvä ettet shopannut itseäsi vararikkoon ;O) Mikä ihmeen hotelli tuo tuommoinen on? La Famiglia on mun suosikki-italialaisiani täällä Helsingissä, hirvittävän mutkaton tunnelma ja hyvää ruokaa..ja paljon!

-Anne- kirjoitti...

Sooloilija: Juu, olen laistanut velvollisuuksistani ja hypännyt viisujen yli. Oli sen verran mitättömiä ehdokkaitakin, ettei herättänyt mitään intohimoja. Voittajan tarkastin tietty teksti-tv:stä kun pääsin hotelliin, mutta pakko sanoa että en muista lainkaan millainen biisi se oli. haukoitus.

Mikaela: Holiday Inn Elielinaukiolla. Aika jännä ratkaisu.
Olen nyt tammikuussa käynyt kaksi kretaa La Famigliassa, tykkään kyllä siitä.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails