maanantaina, helmikuuta 02, 2009

Tuli paha olo

Minä en katsonut ruotsalaisen neloskanavan Kalla fakta -ohjelmaa, joka paljasti kuinka untuvia nypitään elävistä hanhista (siitä kertoo Suomessa mm. Hesari.). Minulle riitti ohjelman mainoksen näkeminen, ja jo tuli paha olo.

Vilukissana arvostan untuvatakkien lämpöisyyttä, ja juuri ostinkin uuden sellaisen (joka kylläkin vuotaa niin paljon että näytän sulkasatoiselta kanalta kun otan sen päältäni) - nyt tuntuu kyllä enemmän kuin vähän ilkeältä käyttää sitä. Mitä jos juuri ne untuvat on hankittu rääkkäämällä?
Taisi olla viimeinen untuvatakkini.

5 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Tästä käsittämättömästä uutisesta en voi lukea yhtään enempää. Niin karmealta tuntuu. Miten ihminen voikin olla niin julma ja tunteeton!

Anonyymi kirjoitti...

Yäxyäxyäx... Minä olen niiiiin anti-fur, anti-meat ja mitä vielä että tuntuu jo tämän lukeminen pahalta..

henna kirjoitti...

Samanlaisia ajatuksia tuli mieleen, kun luin tuosta ohjelmasta. Silkka uutinen sai veren kylmenemään, onneksi en nähnyt itse ohjelmaa.

Sain pari vuotta sitten ystävältä lahjaksi elämäni ensimmäisen untuvatakin, josta on ollut pakkasilla paljon iloa. Nyt se ahdistaa, mutta eipä hyväkuntoisesta takista ole järkevää hankkiutua eroonkaan.

Asiasta toiseen: nimilistan perusteella olemme menossa samaan seminaariin ensi viikolla. Koetan tunnistaa sinut väkijoukosta ja tulla tervehtimään :)

-Anne- kirjoitti...

Henna: Kato joo, niin ollaankin! Pitäisiköhän pistää punainen neilikka takinliepeeseen? =D

henna kirjoitti...

Hih, neilikka ois näppärä, jos sellaisen aamutuimaan jostain ehtisi loihtia :)

.. tai sitten vaikka punainen huivi.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails