lauantaina, maaliskuuta 14, 2009

Aatoksia ostoksilla

Kävin tämään pyörimässä vaatekaupoissa, ja kahdessa liikkeessä näin jotain, mitä en enää ikinä olisi halunnut nähdä: HAAREMIHOUSUT!!
Voi kammo! En pitänyt kyseisestä vaatekappaleesta parikymmentä vuotta sitten, eikä tunteeni ole muuttuneet yhtään sen positiivisemmiksi tähän päivään mennessä. Katsotaan miten paljon niitä tullaan näkemään katukuvassa tänä keväänä...

Toinen juttu mikä pisti silmään oli Seppälän mainoskyltti missä luki "naisten rintaliivit". Eikös ne rintaliivit yleensä naisten vaatekappale olekin? Tosin nykyäänhän näköjään löytyy rintaliivejä ihan pikkutytöillekin, mikä on täysin käsittämätöntä. Eikös lehdissä juuri ollut juttua jostain vaateketjusta joka lupasi poistaa moiset mallistostaan. On se minun mielestäni kumma että moisia edes valmistetaan - jos nyt annettaisiin lasten olla ihan vaan lapsia...

Mutta nyt loppui koneella hengailu - on käytävä siivoamaan, sillä illalla on luvassa pienimuotoinen viisustudio - Ruotsin euroviisufinaalia, skumppaa ja pientä purtavaa.

Ja koska haaremihousut tuovat aina mieleeni Mc Hammerin, laitan tähän loppukevennykseksi videon:

5 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Oi kamalaa, haaremihousut!
Ajattele, tiesin yhden morsiamen, joka meni kirkossa naimisiin VALKOISISSA HAAREMIHOUSUISSA! (Oli kaverini kaveri ja näin siitä kuvankin!). Ihan hirveetä! Pyhäinhäväistystä!

Joo ja täällä myös aion katsoa Ruotsin viisuja, kun on vähän perinnettä niihin.. Ilman skumppaa kylläkin.. Popcorneja ehkä..

Anonyymi kirjoitti...

Hah, mulla oli upeat mustat haaremihousut joskus 80-luvulla! En enää pitäisi moisia, mutta ne olivat hienot ja istuivat hyvin.

-Anne- kirjoitti...

Sooloilija: No en kyllä ihan heti ajattelisi haaremihousuja hääasuna...!

Iinuska: Jaahas, pimeä menneisyytesi alkaa paljastua... x-D

Iinuska kirjoitti...

Joo, mulla on luurankoja kaapissa, muttei enää noita haaremipöksyjä! ;D

-Anne- kirjoitti...

Kammottavin skenaario olisi että kaapissa olisi luuranko haaremihousuissa. =)

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails