keskiviikkona, maaliskuuta 04, 2009

Taas tuli paha olo eläinten puolesta

Iltasanomista luin äsken jutun siitä, miten venäjällä sfinx-kissojen omistajien keskuudessa on syntynyt uusi trendi - kissoja tatuoidaan ihan huvin vuoksi. Kyseessä ei ole mikään korvamerkintä, vaan kissojen nahkaan tatuoidaan isoja kuvia.
Kissaparat nukutetaan moneksi tunniksi, mikä jo se on riski, ja voin vain kuvitella miten nahkaa kirvelee moisen operaation jälkeen.

Kyllä ihmiset ovat hulluja! Kissoja asusteina kohteleville idiooteille pitäisi langettaa eläintenpitokielto.

2 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Eikö ole hirveää!!! Näin sen kuvan iltiksestä kun siellä äsken surffailin. Pahaa tekee tuo tatuointi..

Julkaisin tänään blogissani sen New Yorkilaisen hurjan näköisen kissan kuvan, jota ihmiset käyvät pällistelemässä kun se on niin karmean näköinen.. Mietin pitkään laitanko sen kuvan blogiini, laitoin kuitenkin. Halusin sillä ottaa kantaa siihen miten ihmiset suhtautuvat joihinkin eläimiin kuin friikkeihin, jolla ei ole mitään arvoa, mutta jota käydään kuvaamassa ihan vain sen erikoisen ulkonäön vuoksi..

Olen itse huomannut meidän kissasta, että se on jo vähän kyllästynyt kuvattavana olemiseen. Se muuttuu kuvattaessa joskus apaattisen näköiseksi, luo katseensa alaspäin. Aivan kuin viestittäisi sillä, että 'taasko otat musta kuvaa'..

Tintti kirjoitti...

Ihmiset voisivat keskittyä itsensä ja omien lajitovereittensa kiduttamiseen, kun eivät osaa sitä lopettaa kuitenkaan. Kyllä hävettää olla homo sapiens...

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails