lauantaina, huhtikuuta 11, 2009

Kissa kuumalla parvekkeella

Tänään tuli ihmeteltyä että missä se katti oikein luuraa. Ei näkynyt sisällä, eikä parvekkeella. Kun lopulta menin tarkastelemaan parveketta tarkemmin, minua kohtasi tämä näky:Tuon laatikon pohjalla on jätesäkkejä - ei nyt uskoisi että muovinen peti olisi niin mukava, mutta siellä se kaveri nytkin makaa.

Tänään on ollut niin lämmin että Pico on viihtynyt pitkään parvekkeen puolella - käyn huolestuneena aina välillä katsomassa ettei se makaa liian kauan auringonpaisteessa. Olen huolissani kuumuuden ja munuaisten vajaatoiminnan yhdistelmästä - siinä voi olla nestevajauksen riski. Toivon oikeastaan ettei ennen muuttoani vielä tulisi kovia helteitä, koska silloin tästä kämpästä tulee varsinainen pätsi, eikä se taida olla Picolle hyväksi. Uusi kämppä lienee hieman viileämpi, koska sinne ei pääse aurinko paistamaan samalla tavalla.

4 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Kyllä kisu tietää... Meillä on yhdessä pöytävalaisimessa 60 W polttimo ja siinä alla on toisinaan ruuhkaa, samoin takan edessä, kun siellä palaa tuli. Eläinlääkäri tosiaan muistutti muakin, että kun kisut on jo reilusti yli kymmenen, niin ne ei ehkä muista juoda tarpeeksi usein, joten esim ruokaan pitää sekoittaa mukaan reilusti lämmintä vettä. Niin teen ja ruoka maistuu. Tuoksuukin paremmalle.

-Anne- kirjoitti...

Pico kyllä käy vähä väliä juoma-astialla, mutta taidanpa minäkin kokeilla tuota vettä ruokaan -temppua.

Iinuska kirjoitti...

Suloinen näky! Kissan voi löytää päiväunilta varsin oudoista paikoista.

-Anne- kirjoitti...

Iines: niin tosiaan. Ennen Picon suosikkipaikka oli kylppärin lavuaari...

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails