tiistaina, toukokuuta 26, 2009

Epätoivo alkaa nostaa päätään

Miten ihmisellä voi olla niin paljon roinaa?
Kuskasin tänään kaverini avustuksella kaksi autollista pikkulaatikoita uuteen kämppään. Ja sitä tuskin huomaa täällä vanhassa päämajassa. Laatikkoa piisaa, ja kaikenlaista irtosälääkin näkyy vielä olevan runsaasti. Ruokakaappikin on vielä tyhjentämättä. Aaarrgghhh!

Torstaina täytyy ennen muuttopuuhiin ryhtymistä tehdä keikka Ekotorille - sänky, vanha ruokailuryhmä ja tietokoneen näyttö joutaa kiertoon. Sitten alkaa varsinainen rumba. Toivottavasti sentään pärjätään kahdella keikalla, koska vuokrapaku on aika iso.

Huomenna pitää ensin käydä työpaikan kevätjuhlassa, sitten äkkiä maalaamaan olkkarin seinä toistamiseen, ja sitten kotiin irrottamaan kirjahyllyn lasiovia ja ruuvaamaan sänkyä palasiksi. Sitä ennen on siirreltävä huonekaluja jotta saisin sängyn alkovistaan.... kääk, ahdistus iskee. Ja minä sentään aloitin pakkaamisen jo helmikuussa!

Törmäsin muuten jo ensimmäiseen naapuriin joka tuli oikein käsipäivää sanomaan, ja tarjoutui vielä kantamaan laatikoitakin. Varsinainen herrasmies.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siksi pitäisikin muuttaa 2 vuoden välein, tulee heitettyä vanhat paskat menemään ja silti joutuu ihmettelemään että mistä sitä tulee.... Tiedän ettei se lohduta nyt ;O)

Tintti kirjoitti...

Voimia, kyllä se siitä. Lopputuloksen silmittelyyn mennee sellaiset pari viikkoa ja sitten oletkin jo kuin kotonasi... ja tavara alkaa huomaamattasi lisääntyä keskenään tulevaisuutta silmälläpitäen ;D

-Anne- kirjoitti...

Olisiko tavaroille ehkäisyvälineitä lisääntymisen estämiseksi?

Anonyymi kirjoitti...

Ei. Paitsi ehkä totaalinen vararikko ja kuka sellaista haluaa ;O)

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails