sunnuntaina, toukokuuta 31, 2009

Muutto ohi

Jaksan yhä vaan ihmetellä miten paljon kamaa yhdellä ihmisellä voi olla. Tavaraa roudattiin monena päivänä, ja aina vaan löysin jonkun nyssäkän komeron perältä. Perjantaina sain vihdoin vanhan luukun jynssättyä putipuhtaaksi, ja nyt olen siis virallisesti vaihtanut osoitetta. Makuuhuone on vielä ihan täynnä laatikoita, ja niiden purkamiseen menee varmaan viikkoja.


Pitäisi kyllä saada tuonne sen verran tilaa että voisin ostaa uuden sängyn - tällä hetkellä nukun patjalla olohuoneen lattialla. Uuden, isomman sohvankin tarvitsisin, mutta lattiarempasta tuli sen verran kallis että sen ostaminen jää hamaan tulevaisuuteen.

Pico oli näreissään kun joutui muuttopäivänä parvekkeelle arestiin - ja kaiken kukkuraksi hänet tungettiin sen jälkeen vielä kuljetuskoppaan ja hirvittävään kapistukseen nimeltä auto. Tässä päässä ulos päästyään kaveri oli kyllä hieman ihmeissään - kulki naukuen tutkimassa nurkkia, pysytellen visusti seinän vierustalla. Ensimmäinen yö sujui kuitenkin rauhallisesti nukkuen vanhalla tutulla sohvalla, ja seuraavana päivänä paikkoja tutkittiinkin jo rohkeammin - mm. sauna tuli tarkastettua.

Ja nyt laatikkoja purkamaan.P.S. Bongaatko kissan ylimmästä kuvasta?

6 kommenttia:

Tinka kirjoitti...

Heii, hienoa! Pahin urakka taitaa olla takana. Tai omista muutoista on muistissa ainaki se, että tavaroiden uudelleensijoittelu yms. paikan löytäminen oli mukavinta :)

Onnea siis uuteen osotteeseen!

Piconkin löysin, kun kävin uudelleen kurkkimassa kuvaa ;) Muuten olis jääny huomaamatta, ellet olis sanonu, että hää siellon.

Sooloilija kirjoitti...

Muistui taas mieleen kaikki omatkin muutot! Ihanaa, mutta niin kauheaa! Se tavaramäärä tosiaankin hirvittää!

Meidänkin kisu muuten tykkää pikkuisesta saunastamme, se nukkuu siellä aina päiväunet keskipäivän aikaan; sieltä kun löytyy kai kodin pimein ja lämpimin ja rauhallisin paikka päiväsaikaan. Seiniä on käytetty raapimispuuna, sehän on siihen mitä mainiointa!

Tintti kirjoitti...

Kas, muutettu on. Kisut on ihania, sitten kun ne asettuu kodikseen, niin sitten on itselläkin hyvä olla. Aika pian ne tavarat sitten asettuu aloilleen ja tässä vaiheessa on hyvä vielä luopua ylimääräisestä roijusta, aina tunuu jäävän sellaista kamaa käsiin, joka vanhassa paikassa oli tarpeellista, mutta uudessa ei sitten enää.

Tintti kirjoitti...

Hei! Mitä kuuluu?

-Anne- kirjoitti...

Heihei! Juu, kyllä täällä ollaan, muutto vei vain hetkeksi voimat ja ajan... nyt laatikkomäärä on vähentynyt ja alan pikkuhiljaa pääsemään normaalirytmiin - jospa jo juhannuksena ehtisi blogistaniaankin.

Sooloilija kirjoitti...

Minäkin täällä kyselen, että mitäs puuhailet?

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails