lauantaina, kesäkuuta 27, 2009

Comeback

Tuli muuttoväsymystä parannellessa vietettyä pieni blogitaukokin. Päivät menivät töitä tehden, tavaroita järjestellen ja koukuttuen Facebookin erinäisiin pikku peleihin - olen raivoisalla vimmalla kasvattanut virtuaalista viljaa farmillani, rakentanut mafia-imperiumia ja riehunut vampyyrinä. Taisin ryhtyä merirosvoksikin jotta kaverini saisi lisäjäsenen piraattijoukkoonsa. Puuh.

Suurin osa tavaroista on nyt löytänyt paikkansa, ja kuten kuvasta näkyy, makuuhuoneeni ei enää ole laatikkojen täyttämä (no on siinä nurkassa vielä pari pientä lootaa jotka ovat menossa kellariin...). Niiden sijaan huoneessa komeilee uusi joustinpatjasänkyni, joka on uskomattoman mukava puulaveri+vaahtomuovipatjasängyssä vietettyjen vuosien jälkeen. Vielä kun saan sänkyyn uuden päiväpeitteen ja jaksan ommella koristetyynyihin uudet päälliset, niin hyvä on.


Muutenkin kaipaan kaikenlaista: pitäisi saada uusi sohva, koska vanha näyttää surkealta kääpiöltä, uusi tv-taso, senkki ja jonkinlainen penkki/pöytä eteiseen - muutama asia mainitakseni. Vielä kun löytyisi niille maksaja...

Toistaiseksi uusi asunto on miellyttänyt - muutama naapurikin on tavattu ja tuntuivat vallan mukavilta. Nyt istun parvekkeella ihastelemassa näköalaa ja siunailemassa läppärien kätevyyttä. Vielä kun jostain saisin drinkin, niin olo olisi täydellinen. Drinkit saa kuitenkin odottaa iltaan, sillä kohta pitää lähteä pyörälenkille kaverin kissoja ruokkimaan. Valmistaudun kohtaamaan epäluuloisia, läpitunkevia katseita tällaiselta daamilta:4 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Vai että facebookissa... Hurjan näköinen kisu, syö sinut suihinsa, kun astut ovesta sisään :D (hyvä kuva...)!

Anonyymi kirjoitti...

Toivoa siis on... :)

Sooloilija kirjoitti...

Tosiaan hyvä kissakuva, tuo musta on hieman hurjan näköinen luonne..

Ja sinullahan on jo ihan seesteisen näköistä, mitä nyt muutama banaanilaatikko nurkassa..kyllähän ne sieltä ehtii myöhemminkin laittamaan.

-Anne- kirjoitti...

Kyllä tuollaisen mustan kissan tuijotus näyttää aika häijyltä, mutta Tilda-neiti ei ole niin hurja kuin ulkoasu antaa ymmärtää.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails