lauantaina, kesäkuuta 27, 2009

Cat-astrophy

Ei pidä olettaa että vanha ja paljon nukkuva kissa ei saisi aikaan katstrofia.

Juhannuspäivänä maalasin olohuoneen seinää, mutta en kovinkaan hyvällä menestyksellä. Ensinnäkin maalausjälki on epätasaista, ja harkitsenkin jos sittenkin yrittäisin tapetointia (paitsi että olen varma siitä että en saisi vuotia suoraan).

Suurin vastoinkäyminen johtui kuitenkin Picosta. Se pääsi jossain vaiheessa hiippailemaan olkkariin, minkä huomasin siinä vaiheessa kun kaveri sai hepulikohtauksen ja pinkoi täyttä laukkaa eteiseen. Kauhukseni huomasin että rontti oli hepuloidessaan juossut maalikaukalon kautta, minkä seurauksena upouudella lattiallani oli punaruskeita tassunjälkiä!

Minä sitten kissaa kiinniottamaan ja tassuja pesemään. Pico ei tietenkään siitä pitänyt vaan rimpuili, murisi ja sähisi. Onneksi sain maalin lähtemään suht hyvin - sitä oli roiskunut myös kylkiin, joten jouduin vähän parturoimaan jotta sain kaiken pois. Sitten kamalalla kiireellä putsaamaan lattiaa - onneksi maali ei ehtinyt kuivua, joten se lähti helposti märällä rätillä.

Huhhuh, kyllä se Murphyn laki vaan pitää paikkansa.

P.S. Picon koko nimi on muuten Picasso - mutta en olettanut että se oikeasti rupeaisi taidetta tekemään. =)

1 kommentti:

Tintti kirjoitti...

Heh, vekkuli. Ole sitten noille vihainen, ei onnistu ainakaan minulta. Paitsi ehkä meidän Taimin kohdalta, joka saattaa saada koko yön kestävän karjuntakohtauksen ja silloin on hermo tiukalla. Sitten taas yritän tyynyä korvaan tunkiessani muistuttaa itselleni, että se on entinen pahoinpitelyn uhri ja näkee vain pahaa unta, sattuuhan sitä.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails