lauantaina, toukokuuta 23, 2009

Ikävää viivästystä

Olin toivonut että olisin tänään päässyt maalaamaan viimeisen olohuoneen seinän, mutta näin ei käy. Sen lisäksi että aikaa tuhraantui lattioiden tasoittamiseen, laminaatti loppui kesken. Tilausta tehdessäni myyjä ei huomauttanut minulle että kulmien takia tulee hukkapaloja, jotka täytyy ottaa laskelmiin mukaan. Olisin kyllä ottanut vähän extraa, mutta setä vaan tivasi että "oletko varma että tämä pienempi määrä pakkauksia ei riitä" - joten minä sitten hämmentyneenä mittasin lattiapinta-alan uudestaan ja tilasin minimimäärän. Noin pihi mies ei kyllä sovi myyjäksi, bad for business, sanoisin.

No, maanantaina sitten laitetaan olkkarin viimeinen nurkka, ja sen jälkeen pääsen maalaamaan. Ja pitäisi myös pummata kaverilta kyytiä että saisin kuskattua jo pienempiä pahvilaatikoita, ettei torstaina muuttopäivänä olisi niin kamalasti kannettavaa.

Mutta makuuhuone on nyt sitten valmis, tältä se nyt näyttää listoineen päivineen (ovi on vielä nostamatta saranoilleen):
Komerot ovat laitettu hassusti ikkunaseinälle, joten siellä on tuollainen soppi - teen siihen varmaan työpisteen. Hiukan harmittaa että rajasin vihreän värin loppumaan juuri ikkunaan - olisi pitänyt jättää kymmenen sentin kaistale valkoista ikkunan vasemmalle puolelle. Maalia kyllä vielä on, katsotaan jaksanko maalata uudestaan, vai laitanko siihen vain verhon. Verhoilla saan maskeerattua myös harmaiden ikkunanpuitteiden ja pähkinälattian ristiriidan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tummat lattiat näyttää ihanalle, tsemppiä!!

henna kirjoitti...

Näyttää tosi hyvälle! Seinän ja lattian värit sopivat oivallisesti yhteen.

Olli kirjoitti...

Tykkään voimakkaista puukuvioista, mutta hiukan pelottaisi ottaa tuota lattiaa omaan asuntooni. Mielenterveyteni kaipaa valoa!

Mutta on hienoa, että sinä olet valinnut tuon laminaatin. Tykkään voimakkaista puukuvioista..

Tintti kirjoitti...

Mulla oli Helsingissä työhuoneessa tuollainen samanlainen lattialaminaatti ja se huone oli aika pieni ja vielä niin, että katto mataloitui ikkunaseinää kohden, eikä siinä ikkunaseinällä ollut räppänä mikään suurensuuri reikä ollut sekään. Mutta huone oli silti oikein kodikas ja viihdyin siellä hyvin. Joten hyvin valittu, seinät on mun nykyisestä työhuoneesta ja lattia entisestä. Sulla on hyvä maku :D

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails