tiistaina, toukokuuta 19, 2009

Edistystä

Kaksi viikkoa remppaa takana, ja olen puolitoista kiloa kevyempi. Joka paikkaa särkee ja väsyttää, mutta tulokset alkavat pikkuhiljaa näkyä. Keittiökään ei ole enää sininen:Olen nyt saanut maalattua kaikki seinät paitsi olohuoneen tehosteseinän. Se on vuorossa viikonloppuna, kunhan lattiamies on suorittanut tehtävänsä. Kävin tänään kurkkaamassa miten työ edistyy, ja kyllähän se. Valitsin tumman pähkinälankku-laminaatin, koska olen ihastunut tummiin lattioihin. Ainakin se tuntuu sointuvan hyvin yhteen makuuhuoneen vihreän seinän kanssa.


Ensimmäisen kerroksen jälkeen olin vähän kauhuissani tuon makuuhuoneen kanssa - näytti siltä että joku oli heittänyt hernekeittoa seinille. Mutta toisen kerroksen jälkeen näytti jo ihan erilaiselta - phui. Koko makkari ei ole vihreä, ainoastaan kaksi seinää - muut ovat kermanvalkeat.

Lattiarempasta tuleekin odotettua kalliimpi, sillä taloa rakennettaessa on fuskattu - kaikki lattiat eivät ole täysin tasaiset, vaan niitä on jouduttu tasoittamaan ennen laminaatin laittoa. Perskeles.

Tässä vielä kuva missä tuleva lattia näkyy hieman paremmin. Se riitelee kyllä kaapinovien vaaleiden puuosien kanssa - ehkä ovet menevät jossain vaiheessa vaihtoon?4 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Kotoisanväriset seinät sulla makkarissa, olen katsellut samanoloisia seiniä työhuoneessani tuntitolkulla joka päivä :) jo monta vuotta enkä ole vielä kyllästynyt. Remontti on rankkaa puuhaa. Kyllä se hikijumpasta käy.

Anonyymi kirjoitti...

Aina näitä yllätyksiä! Emme itse uskalla edes aloittaa lautalattioidemme hiontaa kun odotamme jotain mini-katastrofia. Hyvältä näyttää!!

Iinuska kirjoitti...

Kas vain, täällähän on remontoitu ja kovasti! Vihreä seinämaali on prikulleen sellaista, mitä minäkin valitsisin. Eikä lattian ja kaapinovien eri sävyistä kannata välittää, sillä kukaan muu ei niihin kiinnitä huomiota ja sinäkin unohdat ongelman parissa kuukaudessa. =D

-Anne- kirjoitti...

Tintti: Toivottavasti minäkään en ihan heti kyllästy. Tykkään kyllä tuosta sävystä.

Mikaela: On käsittämätöntä ettei nykyään osata rakentaa tasaisia lattioita... murrr.

Iinuska: Taidat olla oikeassa - sen pienen epäkohdan varmaan unohtaa tuotapikaa.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails