torstaina, toukokuuta 14, 2009

Lisää viisuja

Tänään on taas pyrittävä palaamaan maalausurakasta kotiin ennen kymmentä, että pääsee katselemaan Euroviisujen toista semifinaalia.
Tällä semifinaalilla on erittäin tylsä alku, enemmän tai vähemmän haukotuttavia biisejä, mutta loppua kohden paranee.

Minun top 10 (esitysjärjestyksessä)

Norja – Ensimmäisten kappaleiden jälkeen tämä on oikea piristysruiske! Ihana poika – ja soittaa viuluakin! Tätä katsellessa tulee iloiseksi.

Slovenia – kivoja jousia, ja kivoja jousien käsittelijöitä. Tästä olisi voinut saada paremmankin, nyt se junnaa paikallaan.

Unkari – Melko gay – mutta kyllä tätä joraisi. Jytää kehiin!

Azerbaijan – Kuulostaa kovin ruotsalaiselta, ja suurin osa tyypeistä taitavatkin olla sveduja. Kuulostaa ennen kuullulta, mutta pistetään jatkoon.

Kreikka – kunnon euroviisujytää – ja katseleehan tuota…

Liettua – juu, tästä tykkäsin.

Moldova – ruotsalaisittain luettuna biisin nimi “Hora din Moldova” on aikas huvittava. Iloista meininkiä – Thomas Lundin taisi Euroviisujen alla –ohjelmassa sanoa että tätä kuunnellessa tekee mieli vetää ylleen kansallispuku ja lähteä tanssahtelemaan. Sama reaktio täällä.

Albania – nätti melodia, mutta ei sijoitu kärkipäähän.

Ukraina – ensin ajattelin tästä että ei hitto kuinka monotoninen renkutus, mutta nyt olen alkanut ikäänkuin tykkäämään. Video on hieno.

Viro – Kaunista kuunneltavaa ja katsottavaa. Tämäniltainen ykkössuosikkini Norjan rinnalla.

Vielä muutama sana automaattisesti finaaliin päässeistä kappaleista:

Ranska - IHANA PATRICIA KAAS! Ihoni nousee kananlihalle tällaisesta.
Espanja - ei jäänyt mieleen, muuta kuin että tyttö näytti suomalaiselta.
Iso-Britannia - meinasivat pistää kovat panokset piippuun ja palkkasivat Andrew Lloyd Webberin biisinikkariksi - mutta sanoisin että suutariksi jää. Kamalaa ylidramaattista kiljuntaa.
Saksa - tästä svengistä tykkään.
Venäjä - en tiedä onko tämä hirveän hyvä, mutta se on jäänyt pyörimään päähäni. Maaaamo, maaamo....

Ja tämän vuoden pohjanoteeraukset ovat olleet Belgian huono Elviskopio, Bulgarian kastraattivinkuja (ja MITÄ sillä naisella oli päässään?) ja hollannin siirappiset, kornit valokäsisedät. Hyi ällö!


2 kommenttia:

K. kirjoitti...

Kuuntelin suurimman osan viisuista hetki sitten läpi (perinteiset viisuarviot blogissa), eikä löytynyt Kaasin voittanutta. Toivottavasti Spotifystä löytyy tuotantoa tutustuttavaksi.:)

-Anne- kirjoitti...

Täytyy käydä kurkkaamassa viisuarviosi ennen kuin lähden maalaussavottaan. Spotifyssä on hurja määrä Kaasia - aivan loistavaa!

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails