maanantaina, toukokuuta 04, 2009

Kohta hihat heilumaan

Tänään sain varmistuksen minkälie Murphyn lain paikkansapitävyydelle: Minun piti esitellä asuntoani klo 16.30, ja klo 16.29 Pico toteaa että nyt on ihan pakko mennä vääntämään viidentoista sentin torttu. Minä siinä sitten seison lapio tanassa odottamassa, ja tökkään katin sivuun heti kun se on tarpeensa tehnyt. Sitten ei muuta kuin reipas suihkaus Gladia, ja sitten se ovikello jo soikin. Puuh.

Sen jälkeen poljin uudelle asunnolle katsastamaan lähtötilanteen. Uusi lattia ja maalia pintaan, niin eiköhän siitä hyvä tule. Jalkalistojen irroittamisesta voi kyllä tulla mielenkiintoinen projekti.


Olohuoneessa olisi muuten ollut ihan ok tapetit, mutta ovat jo nuhjaantuneet. Ja tuo lattia ei ole lainkaan kodikas.


Makuuhuoneenkin tapetit vaihtuvat maalipintaan. Minä en muuten ole mikään boordien ystävä.

No jaa, olisin tietty voinut sulkea kaappien ovet kuvauksen ajaksi. Täällä seinät ovat vaaleansiniset - taitavat vaihtua johonkin neutraaliin kermansävyyn.

Että tämmöisestä lähdetään...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jeejee, eka remonttipostaus on siis tehty ;O)

T kirjoitti...

Remppa, mikä ihana sana... kunnes tulee seuraava aamu ja kaikki on vielä pahasti kesken :D . Parasta remontissa on melkein kaikki, jopa se taisteluväsymys siinä välissä, sillä sitten kun kaikki on valmista sitä fiilistä ei voita mikään. Paitsi jos rempan joutuu tekemään kämppään, jossa samalla asuu, se on helvettiä.

-Anne- kirjoitti...

Näitä postauksia taitaa vielä tulla... kaksi päivää remppaa takana, ja olen onnellinen siitä että minulla on kuukausi aikaa... tai oikeastaan on kaksi viikkoa ennen kuin lattianlaittajat saapuvat.

Iinuska kirjoitti...

Tuo kulma on kiva, ikkunat kahteen suuntaan. Minusta vaaleansininen seinäkin on kiva...

Onnea ja jaksamista remonttiin!

-Anne- kirjoitti...

Iinuska:
Tuolla on paljon ikkunoita kolmeen suuntaan, se on kiva.
Tuosta kuvasta ei oikein käy ilmi miten kammottava sininen on kyseessä - ja sitä on vielä eteisessäkin. Pari kaveriani jotka yleensä pitävät vaaleansinisestä pitävät tuota miltei oksettavana. Täytyy katsoa saisinko paremman kuvan ennenkuin maalaan yli.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails