sunnuntaina, elokuuta 30, 2009

Lomakuvia: vetten päällä

Ruotsinvisiittini ei ollut pitkä, ja suurimman osan ajasta oli kosteaa ja pilvistä. Yhtenä päivänä kuitenkin oli sen verran hyvä ilma että pääsimme veneilemään joelle ja järvelle:


Vera-teini ei kuulemma vielä oikein ole oppinut että veneestä ei kannata hypätä veteen (ja uimataitokin on vähän heikko), joten hän sai ylleen pelastusliivit. Ovat tosi näppärät, niissä on kahva minkä avulla koiran voi nostaa veneeseen. =)Ensimmäinen pysäkki oli joenrantakahvila, koiratkin odottivat innolla maihinnousua.Kahvilan seinällä oli lappu missä asiakkaita kehotettiin pitämään huoli ruuastaan anastelevien pikkulintujen takia. Kovin ne olivatkin kärkkäitä murusten perään.Kun kaasu painetaan pohjaan, parta lentää silmille:Järvellä on useita saaria joista löytyy grillipaikat - veneilijän täytyy vain ottaa oma grilliritilä ja hiilet mukaan. Näppärää. Tältä saarelta löytyi myös hylätty jalkapallo:


Doris on hulluna palloihin, joten eikun pallon kimppuun vaan...Doris potee myös jonkinasteista suuruudenhulluutta: yritti väkisin kaluta ja raahata mukaansa puolentoista metrin pituista rungonpätkää:


Kun siskontyttäreni kavereineen saapuivat saarelle omalla pikku veneellään Vera innostui niin että säntäsi veteen tyttöjä vastaan - tuloksena hassunnäköinen märkä koira:


Ja jottei koko postaus olisi pelkkää koiraa, niin tähän lopuksi pari sammakkokuvaa:
3 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Tuollaisen partasuuhauvelin voisi harkita kaverikseen. Sammakoista en niin välitä lähikontaktissa, vaikka vekkulinnäköisiä ovatkin.

Anonyymi kirjoitti...

Nostokahva pelastusliiveissä on ihan huippu, meilläkin on Ysiä nostettu satamasta joskus tuosta kun neiti innostuksissaan hyppäsi laiturilta veneeseen ja lipesi ;O)

-Anne- kirjoitti...

Tintti: Juu, nuo ovat aivan ihastuttavia otuksia - käyttävät ilmeisesti rapsutuksia polttoaineenaan.

Mikaela: Viihdytin itseäni kuvittelemalla mäyräkoiraa tuollaisissa kahvallisissa liiveissä... antaisi mäyräkoiran kantamiselle kirjaimellisen merkityksen. =)

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails