keskiviikkona, syyskuuta 02, 2009

Hei Esko...

... voisit vaikka lukea parin päivän takaisen postaukseni.

Viitaten Esko Kiesin naiskuvaan, josta seuraava sitaatti on lievimmästä päästä oleva pintaraapaisu:

Nainen selviää kaikesta muusta ilman miestä, paitsi teknisistä ja fyysisistä asioista, kuten hyllyn kokoamisesta tai raskaiden esineiden nostelemisesta.

Muuten en juttua nyt ilkene kommentoimaan, verisuoni pullistelee jo uhkaavasti ohimolla...

Kiesin kootut löytyy mm Iltalehdestä.

Mutta mitä jos Esko onkin oikeassa ja minä olenkin oikeasti mies, kun kerran kykenen hyllyjä kokoamaan? Kipin kapin sukupuolitestiin...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin olen siis mies tai vähintään transu, olen remontoinut 2 edellistä asuntoani täysin itse! Siinä paljoa yksi hyllyn kasaaminen enää purista, Esko on pihalla kuin lumiukko...

-Anne- kirjoitti...

Ainiin, unohdin ihan omatkin seinäremonttini - ihme että niistä selvisin... =P
Jos joku on sitä mieltä että naisen hommia on silittää ja pitää miestä hyvänä, tätä voisi kenties paijata silitysraudalla...
(Huom mahdolliset nettipoliisit: tämä ei ollut toteutettavaksi tarkoitettu uhkaus, ei tartte tulla oveni taakse käsirautoja tai pakkopaitaa heiluttelemaan.)

lepis kirjoitti...

Remonttihommat sujuu sujuvasti, osaan vaihtaa autoon renkaat ja öljyt, osaan hallita suuria kokonaisuuksia enkä turhia hempeile tehdessäni päätöksiä. Selkeästi miesainesta siis! En käytä seitsemän senttisiä, mutta omaan hoikat nilkat ja trimmit sääret (sukuvika ripakintut)... Ai niin, silittäminen on kyllä tosi kivaa. Taidan nyt lopettaa ne hommat ja missään tapauksessa en osta Audia ikinä!

Valitettavan usein nuo Kiesin kommenttien esiin tuomat ajatukset ovat vallitsevia miesten ajatusmaailmassa. Tuo möläytti ne vain julki.

-Anne- kirjoitti...

Lepis: Häh? Silittäminen kivaa? Ihan oikeasti? Mä ostelen nykyään pääsääntöisesti vaatteita jotka eivät kaipaa silitystä, sen verran kammoksun sitä puuhaa... mutta tiskaaminen on kyllä vieläkin pahempaa.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails