torstaina, lokakuuta 29, 2009

Voimaton

Noniin, menin sitten ilmeisesti saamaan sen paljon puhutun sikainfluenssan. Kävin sunnuntaina hakemassa tartunnan ja tiistaista lähtien olen kärvistellyt kuumeen kourissa. Nukkuminenkin on ollut heikonlaista yskän ja kuumeen takia. Yskä onneksi alkaa jo helpottaa, toivon että saisin ensi yönä tarpeeksi unta.

Nämä päivät ovat kuluneet lähinnä sohvalla maaten ja tabuja popsien kun tuo kuume tuntuu olevan tosi sitkeä. Pari elokuvaa olen jaksanut boksilta hieman puolihuolimattomasti katsoa, mutta vireystila ei salli sen monimutkaisempaa toimintaa. Eilen yritin hieman lukea synttärilahjaksi saamaani Atwood-kirjaa, mutta sekin johti painajaisiin. Netistä ei jaksa lukea mitään Facebook-päivityksiä syvällisempää...

Ehdinkin olla terve jopa viikon verran edellisen flunssatartunnan jälkeen, toivottavasti tämä jää viimeiseksi taudiksi vähään aikaan. Plääh.

8 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

No voih. Tsemppiä, nyt pitää vaan sairastaa. Monta päivää menee, mutta toivotaan, että aika menee pian.

Anonyymi kirjoitti...

Sulla kävi paska flaksi, olet ensimmäinen ihminen jonka "tunnen" tähän sairastuneen... Lepää kunnolla eikä pelleillä taudin kanssa ;O) ja kun olo vähän reipastuu niin sitten niitä leffoja ;OP

-Anne- kirjoitti...

On tää aika rankkaa ollut. Onneksi kurkkukipu ja yskä on lakannut, mutta se hemmetin kuume ei vaan ota laskeakseen. Ibuprofeenia siis popsitaan tupla-annoksina.
Missään testeissä en ole käynyt, mutta H1N1-viruksen puolesta puhuu se, että sain taudin perheestä jonka lapset ovat jo syyskuussa saaneet jonkun rokotuksen eivätkä nyt sairastuneet vaikka molemmat vanhemmat olivat kipeinä.

ärsyttää kun olisi työkiireitäkin. =(

Tintti kirjoitti...

Rauhallisesti, r-a-u-h-a-l-l-i-s-e-s-t-i.... paranet nopeammin ja pysyt terveenä pidempään, kun maltat ottaa iisisti. Siitä huolimatta, parane pian!

Tintti kirjoitti...

Ootko kuosissa?

-Anne- kirjoitti...

Juu, kiitos kysymästä, kyllä täällä ollaan jo elävien kirjoissa. Tuossa loppuviikosta kun menin takaisin duuniin olikin sitten semmoista härdelliä ettei ole muuta ehtinyt... ja sitten siskokullat tulivat kylään viikonloppuna.
Vielä vähän köhityttää ajoittain, mutta vielä henki pihisee. =)

Tintti kirjoitti...

Hienoa! Täällä jo vähän huolestuttiin. Testattiinko sut, että oliko se H1N1 ja onko sulla nyt sitten immuniteetti tätä kaikkea hysteriaa vastaan, jolla suurta osaa meistä muista vielä piinataan?

-Anne- kirjoitti...

Ei sitä testattu kun en ollut niin henkihievereissäni että olisin joutunut sairaalaan. Mutta todennäköisyys on suuri.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails