lauantaina, marraskuuta 14, 2009

She's back

Noniin.

Olen toki ollut terveenä jo jonkin aikaa, mutta vasta nyt saan aikaiseksi päivittää jotain muutakin kuin fb-statusta.

Tauti tuli ja meni. Viisi päivää olin kuumeessa joka vaati tupla-annoksen ibuprofeenia laskeakseen. Viikon verran makasin kotona, tosin parina viimeisenä päivänä kykenin jo tekemään etätöitä. Onneksi tauti ei äitynyt tuon ikävämmäksi. Koska en tarvinut mennä sairaalaan, niin ei tullut testattua oliko tämä nyt sitä paljon puhuttua virusta, mutta hyvin todennäköisesti se oli. Nyt on sekin sitten alta pois.

Minua on viime aikoina ärsyttänyt se että aina kun aamulla laittaa tv-n päälle aamu-uutisia katsoakseen, siellä keskustellaan sikainfluenssasta. Ja lehdet tietenkin mässäilevät aiheella - oiken lietsovat pakokauhua - ja rahwas panikoi rokotejonoissa rähinöimällä. Vähän rajaa, kiitos.
Tavallisiin kausi-influenssoihinkin taatusti kuolee vuosittain sairaita ihmisiä, mutta ei niistä mitään kirjoiteta. Mutta lehdistö tietenkin tienaa tuolla hysterialla... niin, ja toinen asia mistä en jaksaisi enää iltapäivälehdistä lukea on Diili-Jethro. Huoh.

Sitten jotain aivan muuta:

Viime viikonloppuna oli pitkästä aikaa paljon kivaa - siskoni tulivat Ruotsista käymään pariksi päiväksi, mikä oli hauskaa. Picon mielestä se tosin oli melko rasittavaa. Siskot tulivat perjantai-aamuna laivalta ja minä läksin melkein samantien töihin. Pico tietenkin ihmetteli että mitä hemmettiä nämä vieraat ihmiset täällä tekevät, makailevat emännän sohvalla ja sängyssä kuin kotonaan. Ressukka oli kävellyt olo- ja makuuhuoneiden väliä tuijottamassa vuoronperään tunkeilijoita. Oli kuulemma näyttänyt joka kierroksen jälkeen aina vaan väsyneemmältä - ja lopuksi katti antoi periksi ja meni saunaan nukkumaan. =)

Lauantai-iltana kun systerit poistuivat, oli aika lähteä paikalliseen kapakkiin missä Pulla-Armas yhtyeineen soittivat. Sen jälkeen vielä toiseen paikalliseen baariin, missä ilokseni oli dj joka soitti kaikkea mitä koskaan voisin toivoa: Depece Mode, Nine Inch Nails, Sisters of Mercy, Cure... Yeah! Vihdoinkin pääsin heilumaan tanssilattialle A Forestin tahtiin...

Leffojakin on muutama tullut katsottua näiden viikkojen aikana, kommentoin niitä seuraavassa postauksessani.
Tänään Turussa onkin Hurme-leffafestarit, ja tarjolla olisi viisi mielenkiintoista leffaa. Jos jaksaisi, voisi katsoa vaikka kaikki leffat, mutta taidamme mennä katsomaan vain norjalaisen zombienatsielokuvan Dead Snow. Toivottavasti se on viihdyttävä.

Edit: Ei me mihinkään leffaan menty. Syömisen jälkeen mentiin niin veltoiksi että päätettiin mennä kotiin päikkäreille... Ostan dvd:n.

Ei kommentteja:

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails